Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Koniec pisania niepotrzebnych TuT'ów na temat że update nie działa

Jakoś ostatnio dużo osób ma problem z updatam codziennie jest nowy temat o tym po prostu trzeba poszkuać ale widzocznie Polacy tego jakoś nie lubią :P

tak co trzeba zrobić

1. Ściągnąć grę cabal online ze strony :

To jest ukryta treść, proszę

(oczywiście ściągamy grę i patch po niżej instalki do gry cabal)

2.Po ściągnięciu i zainstalowaniu gry (nie włączać klienta gry) ściągamy

2.1 Pach Porta inferno

2.2 Patch Episote VI Legacy of Darkness

3 Instalujemy do folderu z grą patche(dowolna kolejność) u mnie to tak wygląda :

C:\Program Files\CabalOnline

U was może być inaczej !!!!!

4.Odpalamy grę możliwę że klient coś będzie ściągać ale z tym niema już żadnych problemów i errorów

Więc teraz już nie spamować i pisać jak coś nie działą jak wyjdą nowe updatay to z aktualizuje TuT'a

liczę na +++++

Jak komuś wyświetla się to:

ścieszka dostępu gry cabal i dalej\data\abilty.enc np c:\program Files\cabal\data\enc.enc

lub

ścieszka dostępu gry cabal i dalej\data\caz.enc np c:\program Files\cabal\data\caz.enc

Trzeba wcisnąć chack file client sprawdzi pliki i naprawi błąd trwa to ok.1h do 2h zależy od kompa musi być net bo możliwe że client będzie musiał ściągnąć pliczek :D

Pomogłem daj + jak nie nie dawaj nic

Edytowane przez BoogiMan96PL
Opublikowano

Nie stety jestem na wakacjach i miałem szanse wejść na kompa gdzie niema gry cabal online i nie mogę narazie nic poradzić

Błąd powoduje brak pliku lub jego uszkodzenie kliknij Check Files o bok optoions pod start game mojemu kumplowi pomogło tylko cierpliwości ponieważ wyświetli ci ok 0\4500 i powoli pierwsza liczba bedzie rosnąć client musi sprawdzić i przeskanować wszystkie pliki jakie są potrzebne dla gry i im szybszy masz komp tym szybciej to się zrobi mi to sie robiło u kolegi 1h 15 min jak znajdzie już ten twój pliczek to odkryje że go niema lub że jest uszkodzony więc spróbuje go naprawić lub go usunie i ściągnie z servera nowy więc nie wyłączaj neta jak to zostawisz na noc na razie tyle mogę już w czwartek wracam to pomogę :D

Opublikowano

Już sobie poradziłem,ale w ogóle innym sposobem,

Pobrałem Clienta

Zainstalowałem,

Pobrałem wszystkie update,oraz manual patch,

Aktualizowałem,potem jeszcze raz włączyłem przez Cabal main i wszystko jest okej ;)

• 5 tygodni później...
  • 3 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...