Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Skandal GF!

dawid9523

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A tak szczerze kogo to obchodzi ? Ceny rosna, mozna zrobic spokojnie eq, a ostatnio jakos nie widze zeby sprzedawaly sie mld yangi ...

Opublikowano

Co za różnica, czy yang sprzedają yangsellerzy, gf, gm'owie, czy Święty Mikołaj ?

Mnie to wali kto sprzedaje, przynajmniej na grze idzie zarobić :)

Poza tym temat do użalania się jaki to Metin jest zły, jaki gf zły ?

Nie pasi, to istnieje taka opcja jak 'uinstall', jak nie pasi tylko gf,to metin2.co.kr.

Pewne zostanę zwyzywany, zminusowany i Bóg wie co jeszcze, ale...

... wisi mi to ;)

Pozdrawiam.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Żeby nie Ci poj***** ludzie w GF to metin teraz był by jak dawniej . Ale cóż nic nie zrobisz .

Jeśli pomogłem daj + jeśli nie pomogłem też walnij + =)

Opublikowano

Szkoda, że tak niszczą własną grę, pamiętam jak zastanawiałem się czy kupować potki za 20k, bo to było sporo kasy :D FMS'y +0 200-300k, +9 3kk :D A teraz ?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

ale wy macie problemy chuj że gf sprzedaje yangi na allegro czy kij wie gdzie mi nie przeszkadzają te wzloty i spadki cen nie narzekam że kiedyś coś kosztowało tyle a teraz tyle jak ceny się zmieniają to każdego itemu więc nie ma co płakać że gf złe że cały metin be ;P chyba że jesteś noobsem który ma eq tylko pod pvp i nic nie dropi/expi

Opublikowano

Nie ma się co dzwić!

yangi zawsze będą sprzedawane przez Gf, a likwidacja botów , to po kiego? bo konkurenta trzeba zwalczyć co nie?

Opublikowano

I dobrze, że sprzedają. Nie muszę siedzieć 24/7 na metkach, aby uzbierać na fms+9.

Pzdr

"I wonder if he even kissed me goodbye, No i don't on second thought, I just fucking wished he would die"

Opublikowano

Chyba każdy o tym wiedział -.-

Jesteś bardzo spostrzegawczy -.-

Nie chcesz nie graj.

Pamiętaj ,że ty też możesz na tym zarobić....

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Większość ludzi wiedziała że GF sprzedaje yangi...

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

a niby po co stworzyli tą grę?

zeby trzeprać kaskę jak tylko się da ;]

Niedługo będą sprzedawać 99 lvle na allegro za jakieś marne grosze :)

Dlatego gram na privach, PL to wielkie gówno przez wielkie G !!!

maniak_14475.jpg
Opublikowano

Kurwa Pierdolicie co bylo kiedys a naprawde nikt nie jest pewny na 100% lecz "każdy wiedział" tak kurwa to dlaczego jest 10x mniej aukcji z yangami na allegro hmm? chyba cos tu nie gra co? dlaczego gf ma rezygnowac z takiego interesu ? a jednak metin wraca moim zdaniem jak wyjdzie s26 to bedzie to serwer z mila atmosfera jak za dawnych czasow o ile dopilnuja zeby nie bylo botow+ yang allegro i bedzie dawny metin2. PROSZE DAWAJCIE TE MINUSY I TAK MI TO W KOLO DUPY LATA.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...