Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Aktualizacja Serwera Licencji Kbot.

ЯevoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz trwa aktualizacja serwera licencji. Może naprawią te bugi np. niemożliwosc przeskoku przez portal itd.

Miejmy nadzieje i ograniczcie bocenie ;p

Edit: Wyszła nowa ver. Kbot'a , aktualizacja zakończona.

Opublikowano

@UP

Popieram. Po co ograniczać ? Przecież to nałóg

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Ja nie puszczam w ogóle teraz bota po tym jak warna dostałem :(

Licencja się marnuje tylko :P Szkoda mi konta bo jak zabiorą 50% PD to będzie lipa... Trochę czasu i trudu włożyłem w swoje konto. Bot też pomagał

Opublikowano

No to trochę straszne z tymi karami za boty. Fajny był stary system. Teraz to banują za 3 razem, a przed tym było do trzech razy sztuka, a 4 ban.

Jedyne wyjście to sprzedać swoje konto i zrobić nowe, a licencja Kbot zmienić za 1euro.

Polecam zakup Kbota GG, gdyż sam robi wrota np. gamme zrobi w 1 noc, a alphe w 4h co ręcznie trwa kilka lub kilkanaście razy dłużej.

Swoją drogą to konta w Darkorbit mimo, że ostatnio bardzo staniały to nadal są strasznie drogie i można zrobić na tym dobry interes.

Opublikowano

@ up zgadzam się. Ja macham alfę zawsze z x2 bo w chuj z klikań jest. 2h max ;] a bocik jeszcze szybszy jest. Jutro Kbot GG <3

Opublikowano

@UP

Ja za bio ostatnio bana wyłapałem... Już na 3 konto...

@Topic

Niech coś wreszcie zrobią z tym Kbotem bo mi nie ucieka sam jak ma mało hp :/

50 postów [Znaczek nike.]

100 postów [Znaczek nike.]

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

Opublikowano

@up pozdro...z x1 alfa w 1h :D Lepszej bajeczki nie słyszałem. Male kryśki z x1 trochę się bije, a ty w 1h całe wrota.(chyba, że masz zbugowane konfy)

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Co mu dadzą zbugowane konfy? I tak nie działają ;) Po prostu chciał się pochwalić, ale nie pomyślał, że my też w to gramy ;)

Opublikowano

Czy aktualizacja serwera licencji to jest, znaczy to jest że każdy ma znów 24h licencji Kbota GG?

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...