Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INSTALACJA]The Sims 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż zachciało mi się w Simsy pograć xD i sobie pobrałem LECZ mam pewien problem a polega on na tym,że zainstalowałem już The Sims 2 na kompa na dysku "D" wchodzę mam ikone na pulpicie o nazwie "The Sims™ 2 Dla początkujących" i... xD dobra bo przynudzam włączam tą grę i każe mi tam Sima zrobić a potem nie wiem jak w niego wejść i grać pisałem do kolegi powiedział,że musze pobrac Cracka pobrałem i teraz co zrobić? jak zrobić? i czy potrzebny wogóle Crack żebym mógł grać w The Sims 2 na PC bez płytki powtarzam mam pobrane i zainstalowane i stworzonego Sima na The Sims 2 i nie wiem jak włączyć no to chyba na tyle dzięki za każde odpowiedzi daje +/- jak kto woli tak dostanie z góry dzięki i pozdrawiam wszystkich...No cześć.

h1Atq.gif

Pomogłem daj +ika

Opublikowano

wgrywasz crack'a do glownego katalogu z gra i odpalasz gre przez tego cracka ...

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

tak dla przypomnienia obczaj nazwę forum

Tak dla przypomnienia, zapytaj się rodziców czemu cie nie dorobili bo nie masz mózgu. Cheaty nie mają niczego wspólnego z piractwem, debilko.

RAsfepN.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...