Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Karta graficzna: GeForce 8800GT

Monitor: Flatron L222WS (Domyślne 1680x1050)

Zaczęło się to około 5 dni temu kiedy nie wiem z jakiej przyczyny ustawiła mi się mniejsza rozdzielczość ekranu...

Kiedy próbowałem przestawić na wyższą rozdzielczość to było napisane: Poza zakresem pracy no i pod spodem odświeżanie itp.

Wszedłem do BIOSU i ustawiłem żeby uruchomiło mi w najniższej rozdzielczości, oczywiście to zadziałało, potem ustawiłem najwyższą rozdzielczość w której niemiałbym napisy "Poza Zakresem Pracy" było to chyba 1200 coś na 900 coś

Zainstalowałem sterowniki Beta (2.80.19) Bo wtedy jeszcze nie było tej stabilnej wersji która wyszła wczoraj czy tam przed wczoraj.

Po zainstalowaniu był tem sam efekt

No i nic nie mogłem zrobić

Potem wyszedł najnowszy ster stabilny (chyba wczoraj) zainstalowałem go no i jest efekt już mogę ustawić swą najlepszą rozdzielczość

Lecz w grach dalej mam ten efekt, że nie mogę wybrać najwyższej rozdzielczości...

No to myślę, sobie, żeby przeinstalować grę bo coś nie zaskoczyło może, lecz to nic nie dało

No to może jeszcze raz przeinstaluję ster dla pewności..

Wchodzę w dodaj/usuń programy miałem pewność, że mam najnowszy ster a tu widzę, że mam wersję sprzed tych 5 dni WTF ? ja tez nie wierzę w duchy ;p

No ale tak czy siak odinstalowuję...

Dobra odinstalowuję najpierw 3dVision potem PhysX i zatrzymałem się naglę na Podstawowych seterach... których ni chuja nie da się odinstalować, lecz patrzę programikiem, że ja nie mam żadnych sterów do karty graficznej ! No dobra tutaj już się wkurzyłem na maxa... jeszcze raz muszę instalować... Dobra zaakceptowałem licencję, wybrałem tryb instalacji na szybki (tak bróbowałem już zaawansowanym) Następny krok i ? Błąd nie da się zainstalować sterowników do karty graficznej, masz najnowsze sterowniki.... powiedziałem sobie: Ja pierdole jaki mam syf na kompie, ale ja chciałem je odinstalować ! wchodzę w rozdzielczość ekranu Zaaw. zakładkę karta i odinstalowuję sterowniki... teraz to już kompletnie się pojebało... nie mogę zainstalować sterów... mam rozdzielczość 1200 coś na 900 coś a co gorsza, w dodaj/usuń programy mam ten jebany sterownik nVidia (nie da się odinstalować) Lecz w moim super programiku jest napisane, że go nie mam -.- totalne wkurwienie wystąpiło u mnie...

Więc proszę o pomoc będę dawał limit + i 5* codziennie dożywotnie

Problem rozwiązany i po co ja tyle pisałem ^^

Ściągnąłem program CCleaner i wyczyściłem rejestr :)

Edytowane przez GutenMorgen

1375207970-U250359.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...