Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak zarabiać na metin2.us od z8games

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

W dzisiejszym poradniku opisze bardzo wygodny sposób na zarobek na serwerze metin2.us od z8games. Polega on na kradnięciu dropa w v2 dzięki modowi kamera. Można krasc dropa od dowolnego poziomu. Jak wiecie w metinie amerykańskim bodajże co roku spośród graczy, którzy zdobyli 50 poziom i są szefami gildii wybierany jest król (dla każdego królestwa po 1). Dostaje on zbroje hwang, mozliwosc teleportacji itp. Krolowie codziennie maja mozliwosc teleportowania graczy do v2 i to robia (pisza na szepcie, że kto chce dzisiaj iść do v2 niech pójdzie do świątyni hwang i stamtąd napisze do niego, wtedy król go teleportuje)

Jak to zrobić?

1. Pobieramy kamer moda na serwer US.

2. Żeby drop hack zadziałał musimy być z kimś w pt wiec dołączamy jakiegoś gracza do swojego pt.

3. Idziemy do świątyni i stamtąd piszemy do króla żeby nas teleportował.

4. Czekamy chwile i jestesmy w v2 - teraz wystarczy tylko dednac i na ghoscie podbierac drop ;).

Ja w ten sposób wyciągam ok 1,2kk za jedną wyprawe - policz sobie 40k za każdy item to tyle około wyjdzie ;). Oczywiście zarabiac dzięki drop hackowi kamera można na wiele sposobów - drugi z nich to iść do red lasu i zbierać drop z metków - za 1 metka wyciągamy od 300k do nawet kilkunastu kk ale najpierw trzeba go znaleźć i czekać czasami nawet godzinami aż przyjdzie ktoś go bić.

Oczywiście te sposoby są polecane dla low - lvlowych graczy bo taki 70 lvl może na luzie isc na metki do lasu albo do v2 ;). Jednak jeśli razem z kimś bijemy metka to również możemy zabrać mu cały drop :).

Pozwalam na rozpowszechnianie tego poradnika, jednak z uwzględnieniem, że jest to poradnik użytkownika d0bek dla mpcforum.

Nick w grze: GiorgioDobko lub D0BS0N

Opublikowano

Dla starych wyg nic nowego nie napisalem, to jest poradnik dla nowych graczy ktorzy zaczynaja przygode z usem i nie maja pojecia ze istnieje taki ktos jak krol na metin2.us a tym bardziej nie moga sami ubic metka w lesie czy poexpic w v2 ;).

Nick w grze: GiorgioDobko lub D0BS0N

Opublikowano

dam ci tego + poradnik krótki i zrozumiały w sam raz nie trzeba tyle czytać xD ja pamiętam jeszcze te czasy na pl gdy to też było opłacalne ale czeba było mieć przepustki;p jakie to były czasy...

Opublikowano

a czy przypadkiem nie trzeba mieć 45lv zeby król przeniósł nas do v2?

[size="3"][color="#00FF00"][font="Arial Black"]ZBIERAM +[/font][/color][/size]

[url="http://www.mpcforum.pl/user/343017-protetezz/"]Wbijać[/url]

[img]http://r9.fodey.com/2177/b092837fafca40cfb354a0d84c22a9fb.0.gif[/img]

Opublikowano

Requirements:

1. You must be level 45 and above to vote.

2. Each account can only vote once.

3. You can only vote for your own kingdom.

Dziękuje:D

Szukasz Game Mastera albo Moderatora Forum? Może brak ci Newsów na stronie głownej? Wejdź do mojego tematu. >>CLICK<<

Opublikowano

Młody11cvx. wkurwiają mnie twoje komentarze które są spamem. I zmien ten avatar bo mnie denerwuje .

@topic dzięki za ten poradnik :**