Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]CandyLognju

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, jak w temacie.. mam kilka pytań co do servera CandyLongju ; )).

1. Co dokładnie dropi z tych "metów" post-113124-0-95319800-1313078764_thumb.jpg

i czy wgl dropi z tego coś ciekawego :)).

2. Chciałbym zapytać... (ci którzy graja i maja trochę doświadczenia o tym servie powinni widzieć), Jak nazywa się taki zielony miecz najczęściej biega z nim sura wp tak jakby zrobiony z zielonych kawałków bursztynów.. I z czego to dropi .. bądź z czego sie to robi.. dokładnie .. jeśli sie z czegoś robi to napiszcie mi ..np ... miecz bojowy > miecz syriusza ... itd. .

Te odpowiedzi an te pytania iteresują mnie najabrdziej, jeśli coś możecie mi też podpowiedzieć jakie questy oplaca sie robić na tym servie itd ;d .

Edytowane przez KrzyChu22
ban_pl_72890_520638.gif
Opublikowano

a i jeszcze.. gdzie jest teleport pod dt ? ..

wiecie. nie ogarniam tych nazw mieczy na CandyLongju ..

mogli byście mi coś nie wiem.. np.. zeby był obrazek i podpis .. tzn nazwe tego miecza.. byłbym bardzo wdzięczny

ban_pl_72890_520638.gif
Opublikowano

jzu wiem ten zielony sie nazywa... lama di giada , po 10kk chodzi . ; /..

Chciałbym bardzo abyście mi podali jakiś szybki spobob na zarobek na tym servie. ; ))

Bardzo by mi sie przydał . .;d

a i z kad wziazc helm na 41 lv ;d.. bo zaczalem od nowa grac surka w p.. gram nia 2 dni wbilem 100 lv i chodzi z helmem na 1 lv xD

ban_pl_72890_520638.gif
Opublikowano

jzu wiem ten zielony sie nazywa... lama di giada , po 10kk chodzi . ; /..

Chciałbym bardzo abyście mi podali jakiś szybki spobob na zarobek na tym servie. ; ))

Bardzo by mi sie przydał . .;d

a i z kad wziazc helm na 41 lv ;d.. bo zaczalem od nowa grac surka w p.. gram nia 2 dni wbilem 100 lv i chodzi z helmem na 1 lv xD

W red lesie ci poleci ten hełm

Opublikowano

Właśnie w red lesie .. leci m ifull itemow 66 i 65 i 54 .. czyli stalki bronie .. i bizuteria ... nic z helmow .. ; /

a c od oteg ozarobka znasz jakis . ? , ale naprawde dobry ,,

bardzo bym chciał zarobić na tego .. lama di giada ... zajebiszczy mieczyk . .;d. ale 10kkk.

a właśnie .. jak tam sie placi to 10kkk za broń . ?..

w eq max 2kkk.. no i jest tam depozyt yang .. no to ok. .ale jak placimy ?.

ps.. grasz na candylongu ? (Powerrade)

ban_pl_72890_520638.gif
Opublikowano

Są sztaby, da się wymieniać kase na mapie handlowej, jak wejdziesz to ciągle prosto, i pod koniec, przy murze będzie budynek, a przy budynku NPC :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...