Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam pytanie: czy za 10 reflinków dostaje tylko 975 RP czy 10 boostów + 975 RP? Czy nagrody te się stackują czy mam do wyboru 10 boostów albo 975 RP?

Opublikowano (edytowane)

Ale jak odbiore 4 ip boosty, to będę od nowa musiał tego 1? To tak jakbym za 10 ciastek dostał 10 zł, a za 1 ciastko pojedynczo bilet, czy mogę odebrać 10 biletów i 10zł (za 10 ciastek)?

Edytowane przez Shibitos
Opublikowano

Nagrda 975 rp jest jednorazowa - dostajesz ją gdy 10 osób (możesz sam) zarejestruje się z twojego linku i wbije 5 lvl. Za każdą osobę która wbije 5lvl dostajesz 4ip boosty. Nie musisz mieć 40 ip boostów aby dostać 975rp, jest to tylko nagroda dodatkowa.

Opublikowano

Nagrda 975 rp jest jednorazowa - dostajesz ją gdy 10 osób (możesz sam) zarejestruje się z twojego linku i wbije 5 lvl. Za każdą osobę która wbije 5lvl dostajesz 4ip boosty. Nie musisz mieć 40 ip boostów aby dostać 975rp, jest to tylko nagroda dodatkowa.

nie do końca.

za każde konto, które wbije 5lvl dostajesz JEDNEGO ip boosta, na 4 wygrane.

gdy zbierzesz 10 kont z 5lvlem, dostajesz 10 ip boostów i każdy jest na 4 winy, i oprócz tego dostajesz 975rp.

bearsjw.jpg

Sygnatura wykonana przez Mephisto1994. Dziękuję.

35868u.gif29476.png

Jebutnij

delete.png. :)

Opublikowano

Chyba żart. Po 1, nie sprostowałeś, bo dobrze liczyłem ale swoim sposobem.

Po 2, nagrode za reffy można odebrać OD RAZU. Wchodzisz na lol.com, masz tam spis zaproszonych kont, i jak tylko któreś ma 5 lvl, to od razu możesz odebrać nagrodę.

Opublikowano (edytowane)

po 1. sprostowałem wypowiedź kidmoda, nie Twoją. (1 ip boost - 4 wygrane. to nie są 4 boosty na 1 mecz.)

po 2. jeśli wbijesz ten 5 lvl na 10 koncie, nie odbierzesz tego od razu, najpierw muszą zrobić aktualizacje z bazy danych, najczęściej przy wprowadzaniu nowego patcha.. enjoy.

@down: o tym właśnie mowię. x.x

Edytowane przez 2ndElement

bearsjw.jpg

Sygnatura wykonana przez Mephisto1994. Dziękuję.

35868u.gif29476.png

Jebutnij

delete.png. :)

Opublikowano

Aż tak długo nie trzeba czekać ;x Od razu nigdy nie ma nagrody, ale musisz poczekać, czasem trwa to chwile czasem kilka h czasem kilka dni

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png