Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja od roku nie gram i dopiero jak s26 wyjdzie to zacznę. Nie ma sensu, chociaż i tak już się ceny ogarnęły troche. Nastała era w metin2 pod nazwą "masz to co dropniesz, a jeśli chcesz coś zdobyć od kogoś to drop kamyki duchowe". To tyle.

Opublikowano

Jasne ,że się opłaca.

Skupuj tanie rzeczy sprzedawaj drożej uzbieraj z 500kk i zostaw. Bo ceny spadają i niedługo będą takie jak kiedyś.

Fms tydzień temu +0 za 80-100kk dzisiaj po 20-30kk dzięki botom.

Małze tak samo.

Eq też tanieje.

ZBIERAJ KASE I NIE WYDAWAJ :)

Zapraszam na ARkantes

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Wg mnie jak masz z kim grać, masz coś na start to graj.

Albo poczekaj jak ceny spadną jeszcze.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

Wiele osób zadaje pytanie czy to priv , z góry mówię że jest to globalny serwer założony przez byłego GM , który wykupił pliki od Ymir'u .

Wiele osób zadaje pytanie czy dostaje się tam na start coś lepszego niż na innych globalach . Odpowiedź brzmi Tak - dostaje się Is na 7 dni :)

Wiele osób zadaje pytanie czy działa tam DMG hack . Z góry mówię że nie działa bo są za dobre zabezpieczenia i proszę nie wciskać kitu ludziom.

Wiele osób zadaje pytanie czy da się tam wystawiać rzeczy z IS do sklepu . Odpowiedż Tak można wystawiać rękawice złodzieja , pierścienie expa , pelerynki męstwa . I o dziwo jest to bardzo tanie np. Rękawica dropu na 2 H około 150 - 200k. Ale do cen przejdziemy niżej.

Wiele osób zadaje pytanie czy da się tam wejść do v2 darmowo otóż jest tak że co jakiś czas GM mianuje członka królestwa dowódcą i wtedy można podchodzić do niego i on nas będzie mógł przeteleportować do v2 za free.

Wiele osób zadaje pytanie czy drogie są tam SM powiem tak za około 100 zł masz 3 itemki wybonowane na maxa .

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Moim zdaniem nie bo teraz nawet możesz dostać bana za np handlowanie, kupowanie małży od gostka który jechał na fb i masz po kącie on nawet nie dadzą Ci się Wytłumaczyć...

Może stać to się każdemu ja osobiście odradzam.

Polecam

Metin2.sg

Metin2.co.kr

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

nigdy sie nie oplacalo

nie oplaca sie

i nie bedzie sie oplacalo grac na pl'u

jesli grac w metka to tylko na prywatnych serwerach

860331433165800174608.png

Opublikowano

Hmm... Nie opłaca się już grać kiedyś jak grałem na Feniks, gdy wchodziłem do m1 ch2 były lagi i fulll ludzi teraz marne 30 osób...

Nie opłaca się.

Lepiej zacznij na jakimś us graj albo koreańskim.

Również opcją jest też priv. Sam wybierz ale napewno nie pl.

100 [\/]

200 [\/]

300 [X]

400 [X]

500 [X]

Opublikowano (edytowane)

Nie oplaca sie. Raz sprzedawalem moja postacia ktora sprzedaje itemy i inne smieci. Ide se na 30 min. loglo mnie, zbanowali mnie i nie wiedzialem za co, napisalem do nich i odpowiedzieli mi ze niby uzywalem hacki... <_<

Metin2 PL ma takich adminow ze szkoda do nich slow...

Polecam ci IMetin lub Metin US od z8games.

@edit

To ze ceny schodza w dol to nic nie da bo za 5 miesiecy fms min. bedzie kosztowal 900kk wiec...

Edytowane przez ryan239
Opublikowano

Powiem ci tak. Od zawsze się nie opłacało przez administracje Metina2 zacznij sobie grać na serwerach prywatnych tam jest fajnie ; )

IRcBXuaz10l20.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...