Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jak grac w battlefield2 przez hamachi?

watus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Jak zagrac w BF2 przez hamachi na podstawowej wersji gry (jezeli to ma jakies znaczenie-gra jest oryginalna)?

Gdy robie serwer w BF2 Server Launcher gdy klikam start to wyskakuje "Failed to start server!" czy musze miec patcha 1.41?

Opublikowano

wlasnie nie wiem czy BF2 Server Launcher jest pod wersję 1.41, na v 1.0 nie dziala wiec mozliwe ze na innej zadziala

Opublikowano

Jezeli chcesz grac przez hamachi powiedzmy z kolega to pamietam ze cos kiedys probowalem, powiem ci mniejwiecej co i jak robilem: Po prostu sciagalismy to samo hamachi jedna osoba robila serwer(w hamachi) 2 sie podlaczala . Jestesmy we dwoch w hamachi wszystko ok wlaczamy gre. Jedna osoba odpala sobie single plejera i gra tak jakby z botami. Droga osoba w zakaldce multiplajera ''polacz z ip'' lub cos takiego, wpisuje IP osoby co gra na singlu(WAZNE- IP Z HAMACHI) i gracie sobie we 2 na boty z single plajara. Mam nadzieje ze cokolwiek wytlumaczylem a teraz spadam bo nie mam czasu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...