Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie podkrecenia

Gość Only.My.Life

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy moge podkrecic laptopa aby szybciej w warrocku bylo? Czy laptop moze sie spalic?

Opublikowano (edytowane)

można podkręcić

zaraz poszukam tut-a o podkręcaniu

dam edit

PS jak za bardzo podkręcisz może się spalić

@

To jest ukryta treść, proszę

zapoznaj się z tym może Ci pomoże

Edytowane przez mixer21
Opublikowano

A jak mam procesor 1.73 GHz ? I jak podkrece troszecze zeby bylo lepiej moze sie cos stac?

Opublikowano

Tak możesz w każdym ale jest mały problem , otóż laptop jest zmontowany w bardzo małej obudowie porównując go do normalnego PC-ta i nie ma w nim takiego dobrego chłodzenia jest tam jeden wiatrak czasem dwa które sa umieszczone przy karcie graficznej , procesorze i zasilaczu . Przez co laptop jest bardziej podatny na ogrzewanie się chociaż mój przy warrocku się nie poci i jest chłodny .

W skrócie : lepiej nie podkręcaj , bo ci się spali ( nie dosłownie oczywiście ;] ) !

3007.jpg
Opublikowano (edytowane)

Tak ci powiem żeby podkrecic komputer potrzebujesz bardzo dobrego chłodzenia jak i procesor karte graficzna i zasilac ,wtedy bedziesz mmogł go o troche podkrecic załuzmy ze ten komputer bedzie mial procek 1.8 cos takiego a karta graficzna z 1gb to spokojnie bedziesz podkrecal ale powoli ,oraz kilka programów ktore beda mierzyly temp itp.Laptop ,mozna powiedziec ze masz spalony jak sie wezmiesz do podkrecenia ;], nawet z dobrym chlodzeniem niepodkrecaj, bys musiał go rozkrecic zeby działal i jakas mate chłodzaca zebys moze lekko podkrecic ,ale bez tego nawet nieruszaj.Pokieruj sie poradnikami z google.

Niebiore odpowiedzialności za skutki ;p

Wiec tak jak UP temat do zamkniecia

Edytowane przez sirox

mizsigncenaviper.png

Zbieram - Nie +

nowy D3D v1.2

Opublikowano

Wszystko zależy od tego jaki masz sprzęt, ale napisz dokładnie, a nie, że masz procesor 1.73 GHz. To ja mogę napisać, że mam kartę graficzną 1GB i 128bit i teraz zgaduj co to za karta graficzna. Napisz dokładnie, bo to zależy. Ale nie radze ci podkręcać.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...