Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Download

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wypierdalaj, proszę Cię. Nie wiem jak można najpierw wchodzić na forum o cheatach zamiast na główną stronę gry. Idź sprawdź w wędkarskim, podobno promocja na mózgi jest. Cześć.

a17fdcd23e24473899fd4c0ffd74db14.0.gif

Pomagam początkującym jeżeli poziom ich inteligencji oraz kultura przekracza choć trochę poziom jogurtu naturalnego.

Opublikowano

MS nikomu dobrze nie działa, po Minor Patchu Nexon coś popsuł i każdego DC'a po paru sekundach. Trzeba czekać na następny ESC.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Pomocnik
Opublikowano

Dzięki za LInk

Black - Mam cie w domu bije ?

Ciebie typie chyba az za bardzo bo stwierdzam u ciebie brak mozgu gdy zakladasz tutaj taki temat.. Iroku~ wez zamknij jak mozesz i najlepiej jakbys mogl to usun ten temat.

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dawno mnie tu nie było :D

Pomocnik
Opublikowano

iRoku,

was DC a mi się nawet MS nie chce odpalić ;pp

tez mam dc :P ciekawe kiedy to naprawia...

Dział maple tutaj mnie dobija... Mam kurwa dosyć typów którzy nie potrafią nawet winjecta używać..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

Wybacz, nie mam chęci prowadzenia z Tobą konwersacji na poziomie jogurtu naturalnego. Dorośnij

EDIT: Nic nie jest nawet zamieszczone na głównej stronie EMSa o jakimś Emergency Patchu. Coś im się nie spieszy :(

EDIT2: Skoro wkurwili ponad połowę graczy swoim niedopracowaniem, powinni to wynagrodzić 2x EXP & DROP ^^

To tylko moje skromne zdanie :P

Pomagam początkującym jeżeli poziom ich inteligencji oraz kultura przekracza choć trochę poziom jogurtu naturalnego.

Opublikowano

Co to da, że będą ściągali tego manual patcha, jak i tak po ~3-5 minutach D/C. Na stronie żadnego odzewu, mogliby chociaż spojrzeć na to swoje NEXON forum. o.O

Opublikowano

Już dzisiaj wszystko w porządku, naprawiono D/C buga. Normalnie można śmigać. A jeżeli Tobie nie działa, to spróbuj zastosować się do rady kilka postów wyżej, o tym ściąganiu manual patcha.

Opublikowano

No wlasnie tez to robilem juz wczoraj, bo myslalem, ze tylko ja mam taki problem..Jak biore tego manual patcha to trwa mniej wiecej sekunde i jest napisane "[End of Patch] 0.53 Version is now up! a na dole "Creating Base.ws" i ten pasek jest pusty i sie nie laduje.. Play tez nie mozna wcisnac.. Dodam jeszcze, ze mam win 7 64bit, ale przez pierwsze 3 dni dzialalo bez problemu..

Pomocnik
Opublikowano

Iroku~ kiedys podawales strone gdzie kazda wersja ms byla i mozna bylo pojedyncze wz sciagac pamietasz moze ta strone jeszcze ? Bo u mnie tez chyba base.wz jest padniety bo co wlacze maple to mam appcrasha... Albo ktos kto nie ma appcrasha niech wrzuci tu baze.wz jak moze.

Opublikowano

Hyhy, mówiłem że muszą wynagrodzić swoją nieumiejętność patchowania 2x EXP'em! I stało się! xD

Opublikowano

Nie nie umieją patchować, tylko Nexon EU używał HackShielda z wersji SEA(nielegalnie) i dlatego wszystkich DC'owało bo AhnLab coś tam zablokował.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

:D

właśnie sciągam mapla i z tego co widze od razu załapie sie na 2x :D

Zadania

[x] zdobyc 50 postów

[x] zdobyc 100 postów

[ ] zdobyc 500 postów

[x] zdobyc pozycje Beginer

[x] zdobyc pozycje Mpc User

607cf5a64e9731553903e142cb435fb33614.png

Opublikowano

Ktos ma jeszcze jakis pomysl? sciagnalem dzis znow Mapla i nic nie dalo.. przy patchowaniu wciaz to samo, zgralem ten plik co Iroku wstawil, tez nic...;/ Antywira wylaczalem tez nic nie dalo..Juz nie mam pojecia co to moze byc..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...