Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam]DropHacka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niedawno grałem na privie i gość mi ukradł cały drop przypomniałem sobie że jest przeciesz drop hack może dać ktoś linka ? na priv server ? na plikach 2008 czy tam 2010 ?

Ps. słyszałem że jest jakiś sposób na ghoscie . na kamermodzie prosze o info

regey.png

Daj tego Minusa ---

Opublikowano

Pobierz mod kamera tam jest multi hack a w multi hacku masz drophack . A zeby drop hack dzialal musisz byc w grupie (pt) ale druga osoba musi byc offline nie moze jej byc w grze.Ciesz sie nie swoim dropem .Przydaje sie v2 atlantyda jak innym wypadaja broszki . Jak pomoglem daj plusa

BUM

Opublikowano (edytowane)

a jak w tym multihacku Normalnie piszę DropHack czy normalnie i jak bd w pt i jedna os bd off to każdemu bd mógł kraść?

Ps. kto musi być liderem grupy czy to bez różnicy

Edytowane przez jakislogiek

regey.png

Daj tego Minusa ---

Opublikowano

a jak w tym multihacku Normalnie piszę DropHack czy normalnie i jak bd w pt i jedna os bd off to każdemu bd mógł kraść?

Ps. kto musi być liderem grupy czy to bez różnicy

Liderem nie musisz byc . Jak pobierzesz i wgrasz whodzisz do gry przez moda . Gdy wejdzesz do gry wciskasz F6 . Wyskakuje multi hack i tam masz opcje drop hack ale pamietaj o pt i druga osoba misu byc offline . np robisz drugie konto robisz pt z swoja postacia tamtym kontem wychodzisz z gry i po klopocie . Ż . dobrego dropu :-))

BUM

Opublikowano

Aham dzięki ale mam pytanie kolejne takie niewiem czy mi pomożesz bo gram na privie w którym są nowe mapki a na kamer modzie ich niema tak jak i eq chociasz mam kamera moda w cliencie i tak nie widać wiesz co zrobić żeby było widać te mapki i eq.

regey.png

Daj tego Minusa ---