Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Nieodrzuca z Bojowca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam DMG tylko na blokowanie by nie odrzucało mobów z bojowca.

Pobrałem metin2, zpatchowałem co dalej, czy musze blokować HS.

Powiedzcie mi wszystko od podstaw. Potrzebuje tylko nieodrzucanie z bojowca lub militara. Za pomoc oczywiście ++++

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Najlepiej, pobierz sobie kamer moda i przy logowaniu zaznacz sobie odrzucanie z konia na off i nie będzie odrzucało :)

Link do kamer moda

To jest ukryta treść, proszę

Metin2mod pl co pisze na stronce to jest do globala.

Pomogłem daj +

Edytowane przez Gulek

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Opublikowano

Najlepiej, pobierz sobie kamer moda i przy logowaniu zaznacz sobie odrzucanie z konia na off i nie będzie odrzucało :)

Link do kamer moda

To jest ukryta treść, proszę

Metin2mod pl co pisze na stronce to jest do globala.

Pomogłem daj +

Ale ja Bana nie chce dostać bo za Kamera już dostałem raz. Więcej nie chce ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Legenda
Opublikowano

Ale ja Bana nie chce dostać bo za Kamera już dostałem raz. Więcej nie chce ;p

Żeby używać dmg trzeba grać przez kamer moda. A moim wcześniejszym poście masz jak zablokować hs. Jest gotowiec. Musisz tylko podmienić folder.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Żeby używać dmg trzeba grać przez kamer moda. A moim wcześniejszym poście masz jak zablokować hs. Jest gotowiec. Musisz tylko podmienić folder.

Wystarczy zrobić obejście, a nie jestem pewien co do tego czy bo zablokowaniu HS można używać Kamera, i być w pełni przekonanym, że nie otrzyma się bana.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Legenda
Opublikowano

Wystarczy zrobić obejście, a nie jestem pewien co do tego czy bo zablokowaniu HS można używać Kamera, i być w pełni przekonanym, że nie otrzyma się bana.

Szansa na bana zawsze jest, ale dzięki temu zablokowaniu ryzyko, że dostaniesz zablokowany jest minimalne.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Dokladnie , jesli nie bedziesz naduzywal , ze tak powiem rzeczy nie dozwolonych z kamera na metin2 pl to mozesz spokojnie ustawic kamerka i smigac ; ))

Nie chce + ani - chociaż jak już musisz dać to daj + ale najbardziej zależy mi , abyś kliknął w www.pajacyk.pl i kliknął w brzuch pajaca :) Pomóż głodnym dzieciom

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...