Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Książki do czytania.

DoraN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Prosiłbym o tytuły jakichś książek - obojętnie jaki gatunek. Ostatnio czytałem "W naszym domu" i szczerze powiem, że mi się spodobała.

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Może być saga Wiedźmin?

Nie wiem czemu, ale sam tytuł mnie odrzuca.

Ubik

Ok, jutro lecę po to.

Dzieci z bulerbyn.

Przeczytane.

1317454587-U195480.png

Opublikowano
Magda.doc

Dobre fazy.

Wole magde w .jpg xD

Przeczytaj Harrego Potera czy jak to się tam piszę :D

Może w niedalekiej przyszłości ^^

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Szczerze polecam Tobie ksiazke pt. "Nocarz" (Magdaleny Kozak bodajze) ( sa tej ksiazki chyba 3 czesci)

+ seria "Zwiadowcy"

+ ksiazka pt. "Fiolet"

Super ksiazki ;P

Opublikowano

Jeśli chcesz sie troszke pobać i poczuć sie jak samotny rozbitek na opuszczonej platformie w środku nocy ?!?!?!

To polecam ci książke ,,Gen'' - POLECAM LOL

Jest bardzo króciutka , ma 122 stron ale jest w wersji małej, przeczytałem ją w tydzień , a super to było ;D

63989389769756300986.png

Opublikowano

Kamienie na szaniec :)

#EDIT

Dzięki za minusa B) I co z tego, że to jest lektura, ale sama w sobie bardzo fajna. Ktoś tu się na książkach nie zna.

Opublikowano

Gone, książki Pilipiuka(seria o Jakubie Wędrowyczu), ostatnio nawet przeczytałem 3 części Zmierzchu bo siostra przyniosła z biblioteki, całkiem fajny(o wiele lepszy od filmu), Harry Potter obowiązkowo, Władca Pierścieni.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Hary Pjeter i zaczarowana fasola, a tak naprawdę

trylogia władcy pierścieni.

twix.png

by Equ.

Dla napsuff

av-19499.jpg

Czy twój pies też się ślicznie uśmiecha ?:>

Opublikowano

Skoro szukasz naprawdę dobrej książki to zdecydowanie polecam Ci Pipiluka. Jest to od dłuższego czasu mój ulubiony autor.

Potrafi naprawdę interesująco pisać przez co jego książki wciągają jak cholera.

Dobrą lekturą jest też Eragon Paoliniego czy Wiedźmin Sapkowskiego - naszego chyba najsłynniejszego pisarza fantasy.

Nie można również pominąć "Władcy pierścieni" Tolkiena czy Tern i Aliedorę Pierumowa.

Gwarantuję Ci, że te dzieła wciągną Cię na długie godziny i nie będziesz się nudzić.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Nasza miejska biblioteka świeci pustkami, bynajmniej w części młodzieżowej. Do części "dla dorosłych" nie mam karty. W sumie, to w ogóle nie mam karty, wypożyczyłem na kumpla.

Nic nie było także wziąłem "Norweski Dziennik" - 3 tomy.

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Mówię Ci, wszystkie części WarCrafta są godne zakupu. Książkę czyta się rewelacyjnie, tak jakbyś tam naprawdę był. Cóż, w końcu to Blizzard :P

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

Ja polecam ci książkę pt. "Metro 2033", ostatnio kupiłem i nie mogę się od niej oderwać, ale jest bardzo długa, ma prawie 600 stron.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...