Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DEDYK]MagicCraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. Chciał bym zaprosić wszystkich (oprocz noobow) na serwer MagicCraft ;)

Serwer stoi na dobrej maszynie w niemczech (dedyk) bezlagowo :)

Oczywiscie nie jest to noobski serwer i nie dostaniesz sie na niego od tak. Jest to serwer na którym nie martwimy się o blokowanie skrzynek ani o to ze ktos nam cos rozwali. Sami zaufani gracze ;) Najpierw musimy cię poznac ;) aby tak się stało zapraszam na ts3 :)

IP:s1.magiccraft.pl

Port:9987 :) SERDECZNIE ZAPRASZAMY ! JEST MIEJSCE TYLKO DLA 10-15 OSOB ! NA SERWIE GRAMY SURVIVAL !! TEAMOWO :)

Opublikowano

Dostęp na wl tylko poprzez TS3 :) Dowiedziałem się ze czasami nie dziala domena tak wiec podaje takze ip 88.198.208.0 ;) Pozdrawiam i noobki nawet nie pisac tutaj w temacie ;)

Opublikowano

Jooo , weszlem na ts3 a ze nie moglem gadać mówie że przyjde puźniej i dostalem bana za błąd ortograficzny . Nie polecam a nawet nie grałem ;p ale Co tam

Opublikowano

Dostęp na wl tylko poprzez TS3 :) Dowiedziałem się ze czasami nie dziala domena tak wiec podaje takze ip 88.198.208.0 ;) Pozdrawiam i noobki nawet nie pisac tutaj w temacie ;)

fajnie, że uważasz mnie za noba, [ironia]powodzenia z rozwojem serwera.[/ironia]

ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ʀᴀɪsᴇ ᴜʀ ᴅᴏɴɢᴇʀs ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ

Opublikowano

Dodaj: amcin. :D

10 - Jest!

20 - Jest!

30 - Jest!

40 - Jest!

50 - Jest!

60 - Jest!

70 - Jest!

80 - Nie ma.

90 - Nie ma.

100 - Nie ma.

..¨°º¤ø„¸¸„ø¤º°¨..

¨°º¤ø„ϟKRI||ƩX¸„ø¤º°¨

¸„ø¤º¸„ø¤º°¨º¤ø„¸¨°º¤ø„¸

Opublikowano

Jak juz wczesniej pisalem zgloszenia na whitelist'e przyjmujemy tylko i wyłącznie na TeamSpeak3 (88.198.208.0 lub s1.magiccraft.pl ) pozdrawiam.

Opublikowano

wow saffron zes sie rozpisał ;D za kare zbuduje jeszcze port dla łódek koło twojego domu bo jak przypływam to nie mam gdzie ich zostawiac ;D

• Dodaj nową pozycję...