Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Bugi i jakieś obejścia w grze goodgame mafia na nk

Lewy007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Przeleciałem cały dział, lecz nie znalazłem nic na temat Goodgame mafia na nk. Wiele gier pomogliście graczom obejść więc mam nadzieję że i tutaj się uda. Przyda się każda pomoc, jeżeli choć trochę się na tym znasz a nudzisz się i chcesz pomóc to zapraszam. Jeżeli coś znajdziecie wpisujcie do tematu zainteresuję się wszystkim. Oczywiście sam także poszperam tu i tam i zobaczę jak coś zdziałam podzielę się z wami.

Opublikowano

Mam do Cb kilka pytań.

1) Na czym polega gra? (troszkę ją opisz)

2) Na co byś chciał "bug"?

Pytam bo bym może jutro coś spróbował, lecz muszę wiedzieć czego oczekujesz?

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

1) A więc gra polega na wcieleniu się w "mafiozę", a raczej w kogoś kto chce nim zostać. W grze zdobywa się parę rzeczy takich jak doświadczenie (jak w każdej grze ;d) kasa, złoto które zdobywa się za eurogąbki bądź walki z przeciwnikami w grze, zdobywa się honor za pokonanie innych graczy. Mam nadzieję że opisałem w miarę na temat, bo żeby tą grę opisać szczegółowo musiał bym napisać jakieś opowiadanie ;d

2) To znaczy wiesz konkretnie narazie chciałbym aby ktoś obadał grę i powiedział co da się zrobić i czy wgl coś da się zrobić. Oczywiście mnie najbardziej interesowały by bugi na np: dodanie jakoś umiejętności bądź lvl lub jakieś lepsze eq to znaczy co będę się rozpisywał. Interesuje mnie każdy bug w grze jakiś dasz radę uchwycić. Sory że tak ogólnie pisze o co proszę no ale sam nie wiem co da się tam zrobić.

Dla informacji poszperałem trochę w necie ale jak narazie nikt tej gry jeszcze nie tknął (tak wynika z moich poszukiwań) więc możliwe że będziesz pierwszy i życzę powodzenia. Jeżeli jutro coś znajdziesz napisz

Opublikowano

2) To znaczy wiesz konkretnie narazie chciałbym aby ktoś obadał grę i powiedział co da się zrobić i czy wgl coś da się zrobić. Oczywiście mnie najbardziej interesowały by bugi na np: dodanie jakoś umiejętności bądź lvl lub jakieś lepsze eq to znaczy co będę się rozpisywał. Interesuje mnie każdy bug w grze jakiś dasz radę uchwycić. Sory że tak ogólnie pisze o co proszę no ale sam nie wiem co da się tam zrobić.

Umiejętności, eq jak i poziom są przechowywane na serwerze, więc o tym zapomnij. Kasa była by możliwa jak i "energia" w takich grach są, lecz czy w tej jest to nie wiem. Jutro dodam grę i spróbuję ją "obczaić". Pozdrawiam ; )

Opublikowano

Wiesz co w takiej zakładce ojciec chrzestny jest jednoręki bandyta dało by radę jakoś zwiększyć swoje szanse na wygraną??

Sory że ponaglam ale nie dałeś żadnej informacji czy coś już znalazłeś i czy masz wgl czas dzisiaj zajrzeć

Opublikowano

@up

Odświeżamy co 24h!!

Jak coś znajdę to napiszę. Dzisiaj próbowałem i w CE nie działa. Jutro popróbuję z cache i Data Tamper

Opublikowano

Ja już odpadam... Nie wiem jak tą grę oszukać... Próbowałem 3 sposobów i żaden nie działa. (cache, CE, DT)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich. A więc minął prawie miesiąc i może ktoś ma jakiś sposób lub coś na Goodgame mafia na nk?? Proszę o pomoc

Opublikowano

@up po co odkopujesz?

Po to aby ktoś pomógł jak widzisz nadal nikt nie pomógł a zależy mi na tym. Przepraszam że tak piszę ale wszystkie gry udało wam się rozgryźć w jakiś sposób więc może ktoś i tu da radę.

Opublikowano

@Team Fortress 2

Dobijasz mnie w ostatnim czasie... Wiesz co to odkop?! Jak ktoś napisał w temacie gdzie minął miesiąc od ostatniego posta... W tym wypadku minęło 16dni (chyba) + raport za spam

@Lewy007

Nie da się... Gra jest zabezpieczona... I to bardzo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...