Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Gdy loguje się na konto i chce pograc w lowisko na nk to gra b. dlugo sie laduje a gdy sie zaladuje nic nie ma.Są tylko jakies napisy string1101 np. lub inne string z innymi cyframi. Prosze o pomoc jak to naprawić. Z gory dziekuje

post-189449-0-53611700-1313007422_thumb.jpg

post-189449-0-53225400-1313007978_thumb.jpg

Edytowane przez kamol1123

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano (edytowane)

Dzięki za odp krycha jednak moglbys mi rozszerzyc odp o tych ciasteczkach bo niedokladnie wiem jak i gdzie to zrobic ???

Dzięki za odp krycha jednak moglbys mi rozszerzyc odp o tych ciasteczkach bo niedokladnie wiem jak i gdzie to zrobic ???

Dobra juz znalazlem Jednak mam złą wiadomość bo to nie pomoglo ;/ Mogę cos na to jeszcze zrobic ??

Dodam że Lowisko na innym koncie dziala.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Spróbuj jeszcze na innej przeglądarce. Jak tam nie zadziała to bd. musiał napisać do administracji wiadomość o błędzie.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Mam to samo i pisałem do nich, lecz nie raczą odpowiedzieć... :rolleyes:

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Napisałeś swoje person.*********** ? Jak tak to w ciągu 72h powinni Ci to naprawić.

Opublikowano

@up

Nie dubluj postów.

Ehhh... Czytaj wszystkie posty:

[...] Jak tak to w ciągu 72h powinni Ci to naprawić.

Opublikowano

Naprawa mojego konta na łowisku rozpoczęta lecz.... Niby naprawa miała trwać 72h a tu już 4 dzień i nic. Inni ludzie ktorym się nie ładuje gra czekają nawet miesiące i nadal nie mają poprawy. Prosze o pomoc kogoś kto się zna i wie jak naprawić moj problem. Za wszelka pomoc dziękuję!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

My Ci nie pomożemy... Muszą Ci zresetować grę w bazie, więc nie wiem czego od nas oczekujesz. Nikt specjalnie dla Cb się nie włamie do bazy nk.pl ...

Opublikowano (edytowane)

Krycha a co powiedziałbys na te słowa umieszczone na forum łowiska na nk przez jedego z graczy ???

OTO ONE:

Problem jest wywolany ze strony uzytkownika, najczesciej wystepuje u uzytkownikow ktorzy graja na kilku kontach na 1 przegladarce :) wtedy cookie sie zastepuja i zostaja wysylane na serwer bledne informacje co powoduje crash tabelek w bazie mysql... co rowniez moze byc spowodowane najzwyklejszym lagiem ze strony uzytkownika albo awaria pluginu. Nie jest to wina komputera ani internetu, zepsute konto nie zadziala NIGDZIE !! testowalem i sprawdzalem, potrafie zepsuc konto oraz je naprawic, wystarczy odpowiednia modyfikacja cookie podczas ladowania gry i wszystko wraca na swoje miejsce, gra normalnie sie wczytuje i mozna grac spokojnie. Jak to zrobic ? chetnie pomoge za doladowanie 280 eurogabek (wiedza kosztuje), osoby ktore kupowaly odemnie "wspomagacze" typu fishbot ktory dziala na zminimalizowanej grze oraz sposob na edycje aktywnosci (dzieki czemu ryby sie wyciaga jednym nacisnieciem spacji) moga potwierdzic moja wiarygodnosc i to, ze jestem uczciwy i wszystko dziala niezawodnie. W razie czego zapraszam pod numerem gg 7846084.

ps. nie bede odpowiadal na glupie zaczepki i komentowal durnowate wypowiedzi neosow, chcesz grac? zapraszam, nie chcesz ? to nie wypowiadaj sie i nie zawracaj mi dupy na gg, czekaj sobie na i-jet ktory to naprawia juz ponad miesiac na niektorych konta i poki co brak postepow w tej sprawie bo nie moga modyfikowac cookie ze strony serwera.

Pisałem z tym kolesiem co napisal to wyrzej przez gg i wycisnalem z niego tylko to ze trzeba edytowac 2 pliki cookie i zastapic w nich jakis ciag znakow...Dodał że w Mozilli nalezy wejsc w narzedzia-opcje-prywatnosc-usun pojedyncze ciasteczka i tam edytowac 2 pliki...Mam już program do edycji plikow cookie w mozilli teraz tylko nie wiem co zmienic i w jakiich plikach.. Moze to komus z was pomoze w rozwiazaniu problemu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja powiem tak - najzwyklejszy banita, który ciągnie od ludzi EG.

feavo.jpg

Sygna by bohomas.

Fak Jea! 50% ostrzeżeń ^^

Opublikowano

Dokładnie. Jak by było tak jak on pisze to byś nawet nie mógł grać na 2 kontach, na jednej przeglądarce. Błąd jest po stronie serwera a nie gracza!! Skąd to wiem? Miałem tak samo z grą Fishdom i jak mi naprawili to dostałem wiadomość, że baza danych gry fishdom na koncie [person.id] została zresetowana.