Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam] Projekt Creeper

XFragsHD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

chciałbym sobie zbudować wielki posąg creepera ale szukam projektow a nie znam dokładnych wymiarów więc prosze aby ktoś napisał mi jakie wymiary co ma wszystko itp, jakie kolory, ile wełny np:

stopa: szerokość 10 długość 5 wysokosć 13 wełna potrzebna do tego i takie ogolne informacje bo bardzo mi sie to podoba, niech to bedzie projekt zwyklego creepera

wielkość miejsca: 26x25

prosze napisac ile i jakiej welny potrzeba :) dziekuje za pomoc

@edit

dodam że creeper musi byc pusty w środku, bez niczego tylko na zewnątrz bo ja widze filmik jak budowac ale one sa robione na szybko i 0 informacji jak ani nic

@edit

chyba że ktoś ma akurat takiego creepera dużego to może dać mi plik schematic z MCedita

naprawde zalezy mi ale boje sie ze mi nie wyjdzie więc nie bede jak buraczekcebulaczek bez planu i zbuduje z

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

znalazłem tylko taki plik schematu ale ten creeper jest brzydki wiec stwierdziłem że jeśli do jutra rana nie znajde jakiegoś creepera to zbuduje albo znajde projekt tego ludzika co tak stoi przed areną oby był na tyle mały :P

nie dam jednak linku bo nie chce skana dawac, szkoda czasu

co do ludzika z serwera ds.mycraft.pl to ma on tylko 22x18 z mieczem i głową creepera wiec gdy by ktoś miał projekt tego albo ogólnie coś dzieki czemu to zbuduje to prosze pisać, nie uzywam cheatów do budowania dlatego musze dokładnie wiedzieć ile wełny mi trzeba :)

Opublikowano

szukaj ze mną to może znajdziemy, jak sie może nazywac ten ludzik z serwera ds.mycraft ? bo szukam ale nic takiego nie ma

Opublikowano

hmmm, zastanawiam się czy może coś innego wybudować ale chciałbym creepera, chyba że jakiegoś innego moba albo coś ale musi być wysokie i duże na 26x25

jak zbudować skina swojego skoro klikając F5 nie widze przodu, patrząc na plik nie jest poukładany?

oto mój skin

post-278434-0-81023000-1313012513_thumb.png

prosze nie używać go tylko pokazać jak ja mam to budowac bo sie nieorientuje, w jakim programie to wklić czy coś, bo na serio nie umiem tego zbudować

Opublikowano

Jak przybliżysz dość np. w programie gimp to odróżnisz która część odpowiada za co :P

A może po prostu sam wymyśl projekt? Oblicz sobie jak by to mogło ładnie wyglądać i zrób :D

Mam wyłączone wyświetlanie sygnatur :3

Opublikowano

a ja bym chcial jak CTSG taki posąg ale w gimpie nie ma kratek :>

Opublikowano

@UP

To w paincie zrób ,,... :D

Dobra żartuj , wyślij mi save na pw to ci zrobie taki posąg i sobie sam potem zobaczysz ile ma kratek na ile itd. A potem sam sobie zbudujesz .

Opublikowano

poco save? możesz zbudować na innym ja pobiore i git :)

co wolisz + czy - czy limit jak kolwiek to sie daje?

oto skin którego chciałbym mieć ale mam problem bo jakieś czarny tło mi sie zrobiło i nie wiem jak usunąć

post-278434-0-44573800-1313060672_thumb.png

ok znalazłem ten niewidzialny kolor i poprawilem, chciałbym żeby miał wysunietą ręke prosto a drugą tak w dół

chodzi oto że niech stoi jak ten skin

http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQZ2TYIYaYyxsLWel4IZRdy_0gQFgjV_YbxZZFz1obR8VCMrd5zPQ

ale niech ma prawą rękę wysunięto poziomo na wprost siebie i w dłoni miecz, najlepiej diamentowy ale zalezy może być nawet zrobiony z jakiegoś koloru wełny

prosze aby posąg nie miał wiekszej wysokości niż z Y: 65 do max

post-278434-0-91894000-1313061333_thumb.png

@edit

zbudowałem ten posąg na singlu z cheatami żeby spróbować ale nie wyszedł za dobrze

post-278434-0-71725800-1313081963_thumb.png

dlatego sie wkurzyłem i zrobiłem :]

post-278434-0-28466600-1313082063_thumb.png

chce coś na ten styl że wchodze przez nogawki pod ziemią do góry i w rece pionowej przy mieczu mam skarbiec a za skarbcem w mieczu moge wyjść po drabince, :)

@edit

ten miecz jest noobski

Opublikowano

@refresh

ciekawe co to jest na chmurach w 1 obrazku :>

jakieś klocki

Opublikowano

@UP

Jasne ,że moge to na innym savi'e zbudować ,ale jak juz buduje to chce miec jakas pamiatke i chcialbym zrobic na swoim savie.. Ale jest proble mponiewaz on wazy ponad 68GB a skan obejmuje max 20GB i jak zrobie i pdoam link do dowloanda to skana nie bede mógł dac ...

Opublikowano

to może zbuduj na savie który ci dałem a potem bez u siebie zbudujesz, buduj jakie kolory ci pasują tylko żeby wyglądało fajnie

PS jak ci sie podoba skin?

Opublikowano

wiesz jaki ten skin był szeroki?! to było tak duże jak nigdy, przecież stopa ma 4x4 to tam ma 6x4 1 stopa ! wyglądało jak pzejechany przez walec

Opublikowano

@UP

Jasne ,że moge to na innym savi'e zbudować ,ale jak juz buduje to chce miec jakas pamiatke i chcialbym zrobic na swoim savie.. Ale jest proble mponiewaz on wazy ponad 68GB a skan obejmuje max 20GB i jak zrobie i pdoam link do dowloanda to skana nie bede mógł dac ...

O kurwa !

Moje save ważą max 10mb i to naprawde dużo na nich nakurwiałem , ciekawe jak twój wygląda skoro ma 68GB . Pewnie grasz na jednym save od poczatku minecrafta :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...