Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Bonusswitcher DiamondMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Miałam najnowszego moda i tego z linku, który podałam, plik serverinfo z moda nowego wkleiłam do starego, żeby mieć serwer Diamond na nim.

Bota mam w folderze na pulpicie

1. odpalasz metka, kupujesz zmianki, item, w którym chcesz zmienić bony na 1 miejscu w eq i minimalizujesz

2. Wchodzisz do folderu z naszym botkiem klikasz na Injector( plik ze strzykawka), klikasz ok, nastepnie tak ( w przypadku kiedys masz na kompie sp2, nie w przypadku gdy pracujesz na sp3 - radze jednak pobrać, bo pewnie nie wiesz co masz

3.Jeśli pobrałeś juz Microsoft Visual C++ 2010, wiec możesz zaczac bawic sie dalej.

4. W injectorze, czyli pliku ze strzykawaka klikasz choose dll, mamy tak plik bonusswitcher by padmak, wybieramy go, klikamy ok, klikamy na choose window. Pokaże ci się komunikat, że masz 3 sekundy no otworzenie z pasku na dole metka w przeciwnym razie wyskoczy nam bląd, wiec nalezy to robić szybko i sprawie. Błąd UMBENNENEN.exe oznacza ze nie zdążyłeś :).

5.Mam nadzieje, że się dało.

6.Ja dziewcynka jestem :rolleyes:

Edytowane przez Evengeline
2mzof5.jpg