Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rozwiązanie wakacyjnego konkursu MPCforum!

dudsonowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Po burzy głosów wybraliśmy wreszcie zwycięzców ostatniego konkursu! Startowaliście w dwóch kategoriach.

Kategoria I: Let's play Minecraft.

Dostaliśmy dokładnie 3 prace, więc nie było z czego wybierać. Walczyliście o Gold Membera i oryginalny klucz do gry Minecraft!

•  
  • Jednogłośnie wygrał w tej kategorii... Xavart i zdobył klucz do gry Minecraft.
  • Za najśmieszniejszy odcinek Gold Membera zdobywa Wokoren.

Kategoria II: Najlepszy gameplay/let's play.

Ilość prac nas zasypała i zmusiła do spędzenia długich godzin w serwisie YT. Tak czy siak mieliśmy faworytów spośród których wybraliśmy dwójkę laureatów.

W kategorii tej większością głosów wygrał... Yagami! Jego podejście do nagrania, ciekawy sposób mówienia oraz technika wykonania przekonały nas do słuszności tego wyboru. Gratulujemy zdobycia oryginalnej gry Borderlands.

Za najciekawszy sposób wspomnienia o MPCforum chcielibyśmy nagrodzić użytkownika Samyy, który zdobywa rangę Gold Member.

Panowie, którzy wygrali klucze niech zgłoszą się bezpośrednio do mnie na PW.

Zwycięskie prace:

Gratulujemy zwycięzcom i dziękujemy wszystkim za udział w konkursie!

Oczekujcie następnego!

1321896841-U198706.png

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gratuluje wszystkim, nie wiedzialem ze uda mi sie zdobyc gold membera :O

GZ GoldMembera ;]

A ja sie niespodziewałem że wygram klucz xD

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie wiem co to za gra :D Nie spodziewałem się pierwszego miejsca. Ale głównie gram w hona, nie za bardzo mam czas i chęć na taką gre.

Mogę po prostu wymienić na gold membera? ^_^

Opublikowano

Szczerze mówiąc nie wiem co to za gra :D Nie spodziewałem się pierwszego miejsca. Ale głównie gram w hona, nie za bardzo mam czas i chęć na taką gre.

Mogę po prostu wymienić na gold membera? ^_^

Jeśli jesteś tego pewny to oczywiście możesz wymienić nagrodę.

W jej ramach mogę dać Ci rangę Gold Member oraz wyczyścić konto z warnów.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Gratulacje. Zróbcie jakiś normalny konkurs bo ten z MineCraftem mnie wykańcza ^^

Spokojnie, już niedługo ;)

1321896841-U198706.png

Opublikowano

To skoro Yagami zrezygnował z klucza to co z nim zrobicie ? ^^

Po prostu go nie zamówimy.

Nagrody kupowane są specjalnie po rozwiązaniu konkursu na wypadek takich sytuacji, bądź po to aby zostały wysłane od razu ze sklepu/sprzedawcy do laureata konkursu, aby nie tracić czasu na zbędną przesyłkę ;)

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Graty wszystkim co zwyciężyli :P

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

gz :> Miałem nadzieje na gold membera <_< Można podać pełną listę wyników np. 2, 3 itd. miejsce :> Albo niech ktoś z jurorów napisze mi, które miejsce zająłem :D

ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...