Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HolyCraft [24/7] Dedyk

Narmol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

informacjec.png

*** Nazwa serwera: HolyCraft

*** Wersja serwera: xxx

*** Dostępność serwera: 24/7

*** Ilość slotów: Jescze nie wiadomo prawdopodobnie na poczatek 20

*** Potwory: Włączone

*** Zwierzęta: Włączone

*** PvP: Wyłączone

*** Whitelista: Wyłaczona

*** Typ serwera: FreeBuild / Survival

*** IP serwera: Planowana reaktywacja serwera !

Pluginy zainstalowane na serwerze:

Uaktualnie jak cos bedzie wiadomo !

Opublikowano

Prosze o warna dla osoby wyzej. Na działke czekal 5min poniewaz musialem dorobic bo braklo po czym ja dostal i napisal na czacie " zdalniony serwer i wyszedl". Pozatym slowa "Jak przyjde hajt to mu powiedz" nie byly do ciebie, tylko dla pana ktory wygral wczoraj event. Wiec stfu kid. Tak nawiasem "Niepolecam" pisze sie osobno <rotfl>

@Reported

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

witam jak wczoraj rejstrowalem sie na serweze to przy wpisywanu hasla pomylilem litere czy cos w tym stylu i nie moge wejsc na swoje konto czy jest jakis moderator albo admin który podesle mi nowe haslo na PW?? Bardzo prosze o pomoc ma dzialke i w ogóle...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

co sie stalo z serwerem ;.( nie mozna wejść strona/forum serwera nie działa... szkoda... serwer był po prostu zajebiaszczy a do tego lidzba slotów podniosła się do 30

Opublikowano

A ja mam takie pytanie CZEMU HOLYCRAFT JEST OFF ???????????? Najlepszy serwer minecraft.

Pamiętam, że kiedyś serwer był ON i była white lista. Tylko w tym jest problem, że MÓJ KOLEGA MÓGŁ WEJŚĆ NA SERWER A JA NIE. Czy ktoś się pofatyguje i odpowie mi na to ?!

co sie stalo z serwerem ;.( nie mozna wejść strona/forum serwera nie działa... szkoda... serwer był po prostu zajebiaszczy a do tego lidzba slotów podniosła się do 30

Masz całkowitą rację. Miałem diamenty, zbroję i różne rzeczy. Mam nadzieję, że HolyCraft niedługo będzie znowu ON.

Na serwerze przed tym co mnie wywaliło i potem nie mogłem wejść to napisali że przebudowa mapy. czy coś takiego.

I może jeszcze pogram na HolyCrafcie... Może będzie ON...

mam taką nadzieję...

http://mag.racked.eu/image/46/Bum+%3A%29/mca.png

Jeżeli mój achievement jest bez sensu to znaczy że jest bez sensu i że ma sens :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...