Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia]ShoutBox

ShoutBox  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jeste? za ?

• Tak
      6
    • Nie
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć . Wpadłem na pomysł dodania ShoutBoxu bo chyba istnieje taki plugin(lub jest wbudowany) w IPB

ShoutBox aby uniknąć spamu był by dla rang Pro User , PostMaker , KidMod + oraz GoldMember i Mentor ;]

Co o tym myślicie

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

dawniej gdy było mniej userów był shoutbox, ale nie dało się z nikim porozmawiał, bo jak wbiło np. 200 luda to był jeden wielki spam, i nikt nie wiedział o co chodzi.

teraz MPC ma dużo więcej użytkowników

Pro User , PostMaker , KidMod + oraz GoldMember i Mentor ;]

wyjebane na moderatorów ? policz sobie ilu ludzi ma tylko te rangi które wymieniłeś i wyobraź sobie że każdy pisze wiadomość co 1 sekundę.

Opublikowano

dawniej gdy było mniej userów był shoutbox, ale nie dało się z nikim porozmawiał, bo jak wbiło np. 200 luda to był jeden wielki spam, i nikt nie wiedział o co chodzi.

teraz MPC ma dużo więcej użytkowników

wyjebane na moderatorów ? policz sobie ilu ludzi ma tylko te rangi które wymieniłeś i wyobraź sobie że każdy pisze wiadomość co 1 sekundę.

Hmm... a gdyby tylko Gold Member , Media Team , Mentorzy i Codersi ? ^^ I oczywiście Administracja i Globalowie :D

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

Hmm... a gdyby tylko Gold Member , Media Team , Mentorzy i Codersi ? ^^ I oczywiście Administracja i Globalowie :D

no to jedynie z kim mógł bym tam rozmawiać to Admini... a to już wole przez gg...

Opublikowano

Szymek.. Akurat, w przypadku shoutboxa nie chciał bym, by było jak na mpc chacie - wbiło 4-5 randomów i wyzywali wszystkich.

A do MMT każdy dostac się może, dalsza dyskusja nie ma sensu bo shoutbox i tak nie ma racji bytu w obecnym rozmiarze mpcforum.

Opublikowano

Hmmm... To jest ciekawy pomysł. Zauważcie, że dużo ludzi zwraca uwagę na to, że gdy jakiś user wbije rangę Postmaker, nic z tego nie ma. Żadnych nowych możliwości, tylko kolorek. I tutaj nasuwa się moja sugestia, która polega na udostępnienie shoutboxa ludziom z rangą Postmaker i wyżej ( Administrację). To tylko sugestia, nic nie narzucam ^^

Opublikowano

@up

Tylko i aż. Na pewno każdy ma pojęcie o jakiejś grze, albo ma dobrego kompa, głos, chce pisac recenzje (mmt). Zauważ, ilu jest postmakerów na forum i ilu by na raz było na czacie. Powiedzmy nawet, że 100 i każdy chce coś powiedziec. Bez sensu.

Opublikowano

Za to ja mam dobry pomysł.

Zrobić osobny chat w osobnych działach :D

Minecraft > Chat.

Nostale > Chat.

Metin2 > Chat...

Aha ! i aby pisać na czacie trzeba mieć minimum 200 postów w tym dziale na któym jest chat. co wy na to?

63989389769756300986.png

Opublikowano

@up 200postow? 1k minimum i tak byl by tam tylko spam ;) ale mozna tak zrobic aby kazdy dzial mial czat ale to chyba by zamuliło forum narazie jestem na tak ale to raczej nie wypaili ;)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

@2Up

Tak tak. w każdym dziale. Forum ładowało by się dobre 15 minut... :)

@Up

1k postów w dziale?

To chyba tylko w pogaduszkach by można było gadać... x.x

@Top

Na nie.

Byłby wielki spam, a jak miało by być tylko dla Administracji i moderatorów to równie dobrze, mogą stworzyć dla siebie IRCa, albo jakąś konferencje na gg... -,-

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png

Opublikowano

Nie.

Shoutbox był, cieszył się bardzo małym zainteresowaniem, a w chwili obecnej znacznie spowolniłby działanie forum.

1321896841-U198706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...