Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bug na zmiane maila

JASIU17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pisze w nagłej sprawie posiadam nick i hasło do konta lecz nieposiadam hasła na e-mail jak te konto zakosić jeżeli ktoś pomoże dostanie dobrą nagrode

Opublikowano

Nie karmcie trolli. Po pierwsze, nie ma prefixu. Po drugie ja osobiście nie popieram złodziejstwa (boty to co innego). Po trzecie jest cała masa tutoriali z bugiem na e-mail. Życzę ci, żeby tobie też ktoś "zakosił" konto.

Zbieram minusy!

Olej Wojnę.Rób pieniądze

Opublikowano

Nie karmcie trolli. Po pierwsze, nie ma prefixu. Po drugie ja osobiście nie popieram złodziejstwa (boty to co innego). Po trzecie jest cała masa tutoriali z bugiem na e-mail. Życzę ci, żeby tobie też ktoś "zakosił" konto.

ta dzięki

Opublikowano

Jakich trolli ? On jest nowy na forum może nie zna funkcji szukaj itd. Po drugie , co cie obchodzi komu chce konto zakosić ?! Może to jemu ktos zakosił i teraz cche odzyskać !. Prefixy ? Nowy Kid Mod ? ... Też ci życzę żeby ci konto zakosili !

Co do tematu. Opisz w którym miejscu ci nie działa , bo może coś robisz źle itp.

Opublikowano

Zgadzam się z Solkert'em - nie karm trolla. Jak będzie bardzo chciał to znajdzie. A później i tak założy 3 tematy "czemu mi to nie działa?", albo odwdzięczy się takim postem

To jest ukryta treść, proszę

Ten sposób z bugiem na e-mail to jedyny sposób.

Opublikowano

Panowie, KidMod nie żyje z MPC, nie przesadzajcie, chociaż go nie lubicie... Jak nie działa to znaczy że jesteś za cienki w tym i nie zakosisz nic nikomu ;]

Opublikowano

Panowie, KidMod nie żyje z MPC, nie przesadzajcie, chociaż go nie lubicie... Jak nie działa to znaczy że jesteś za cienki w tym i nie zakosisz nic nikomu ;]

Zamykam, dostał to co chciał że nie potrafi skorzystać, nie musicie spamować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...