Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zasłyszałem na forum, że postacie, które mają długiego stealtha w którym się swobodnie poruszają (Evelynn i Twitch) nie podobają się Riot, i zostaną usunięte. Mniejsza o to czy to prawda czy nie, tu rodzi się pytanie: jeśli usuną tych bohaterów zwrócą IP wszystkim, którzy je kupili? Może będą jakieś bonusy?

Opublikowano

Nie usuną tych postaci tylko przerobią system niewidzialności.

Jak narazie Riot znerfił je tak bardzo, żeby ludzie nie chcieli nimi grać. =D

Czy ja wiem.

Evelyn mimo, że już stuna po stealth nie ma, to i tak ciśnie ostro.

Twitch to samo, więc nie rozumiem czemu się tak wypowiadasz.

Zawsze znajdą się gracze, którzy owe postacie polubią i będą nimi grać (co więcej, dobrze grać).

Także nerf jak już jest tylko po to, aby nie były one za silne:)

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Można grać Twichem - ale po co. Jest najsłabszym ranged ad carry.

Tak samo eve - kiedyś chociaż 90% ganków dzięki stunowi wychodziło, teraz nie ma sensu nią grać.

Postacie zostały znerfione bo Riot uznał je za przegięte - i faktycznie, Twich przed nerfem był przegięty, Eve też dzięki swoim gankom.

Opublikowano

Po nerfie evelyn jest usseles tak samo jak twitch.

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Twitchem ludzie ownią tak jak ownili, więc nie lubię gadania ze są to już postacie useless. Evka jest trudniejsza, ale wraz z pomocą teamu bardzo przyjemnie się gra - ostatnio już wrzucałem - http://img202.imageshack.us/img202/792/evkapwn.jpg , premade z lanepartnerem i nie, przeciwnicy nie byli feederami, gra była wyrównana, tak więc da się grać choć są o niebo lepsze champy do gankowania aktualnie, sam slow evki to niestety za mało.

Opublikowano

@lordwyder

Nie rozsmieszaj mnie prosze Cie. Twitch potrafi w 5sek zrobic penta killa w TF'ie, nawet ze slabymi itemami.

Ma ogromny zasieg i bardzo dobry system ucieczki.

Nie rozśmieszaj mnie bo każdy inny AD carry przy takim samym feedzie zrobi większy dmg niż Twich.

Penta killa to może co najwyżej zdobyć dzięki swojemu zasięgowi - dobijając przeciwników.

Opublikowano

Nie rozśmieszaj mnie bo każdy inny AD carry przy takim samym feedzie zrobi większy dmg niż Twich.

Penta killa to może co najwyżej zdobyć dzięki swojemu zasięgowi - dobijając przeciwników.

zzzz http://w ww.youtube.com/watch?v=_djSaLwWfo0

http://w ww.youtube.com/watch?v=aRHC704wIZM

http://w ww.youtube.com/watch?v=UbnYNpu95I4

usuncie spacje

Opublikowano

1 film

dnia 10 lip 2010

2 film

Feeded twich - soooo OP

3 film

Nie wiem, być może przeciwnicy to idioci, być może to dobry gracz.

Ale zaraz, czy ja gdzieś napisałem że nie da się nim zrobić penta killa? Nie?

Napisałem że jest słabszy od innych ranged ad carry - bo tak jest .

Opublikowano

UP

Tak na prawdę nawet karthus potrafi być dobrym tankiem.

Nie pierdol, bo wszystko zależy od itemów + run.

To, że tam postać ma jakieś statystyki, to gówno znaczy jak potem i tak 200-300 hp różnicy nie robi.

Także ponownie piszę, twitch kosi, jeśli ktoś nie jest newbie, zrobi swoje.

Eve to samo. Wyskoczenie z niewidzialności jest raczej wkurzające, a jeśli ktoś kupuje oracle, to się go zabija, żeby znowu tracił kasę.

Zmienili stun na slowa, jednakże po zużyciu "combo" eve od razu można uciekać, bez obaw, gdyż przeciwnik ma spowolnienie i o ile to nie ranged, to nic nam nie zrobi.

:)

Zbliżamy się ku końcowi.

95/100 %

Żegnaj MPC Forum

Opublikowano

Tutaj macie przykładową rozgrywke mnie i kumpli . Ci co myslą że eve i twitch są useless to pozdro dla was : ) . Skanów nie wrzucam ci co mają lol recorder będą znać rozszerzenie ; 3

eve twitch

eve tv 1 < tutaj były trolle na topie ; /

eve tv 3

zakaz handlu

Opublikowano

Jeżeli dodajesz jakieś pliki do ściągnięcia to dodajesz również skan/y więc go zrób

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

UP

Tak na prawdę nawet karthus potrafi być dobrym tankiem.

Nie pierdol, bo wszystko zależy od itemów + run.

To, że tam postać ma jakieś statystyki, to gówno znaczy jak potem i tak 200-300 hp różnicy nie robi.

Także ponownie piszę, twitch kosi, jeśli ktoś nie jest newbie, zrobi swoje.

Eve to samo. Wyskoczenie z niewidzialności jest raczej wkurzające, a jeśli ktoś kupuje oracle, to się go zabija, żeby znowu tracił kasę.

Zmienili stun na slowa, jednakże po zużyciu "combo" eve od razu można uciekać, bez obaw, gdyż przeciwnik ma spowolnienie i o ile to nie ranged, to nic nam nie zrobi.

:)

Super że wszystko zależy od itemów i run. Bo przecież skille to tylko takie małe kwadraty które Riot dodał pewnie przez przypadek.

Nie obchodzi mnie że ktoś zrobił pente czy quadrę Eve czy Twichem bo ja zrobiłem kiedyś quadrę soraką pod DPS-a. Te postacie są useless głównie z 2 powodów - kontrą na nie są 2 itemy, 1 za 125g drugi za 400g. Drogo, prawda?

Po drugie są lepsze postacie od nich w swojej dziedzinie - Twich to prawdopodobnie najsłabszy ranged ad carry, Eve najsłabszy assasin. Obie te postacie są zależne od feeda. Jeśli twoja drużyna umie posługiwać się klawiaturą i napisać "ss" w ciągu 5s od twojego zniknięcia - nikt nafeedować ci się nie da.

Więcej się w tym temacie nie wypowiem, chyba że ktoś mi pokaże jak to się wybił Eve czy Twichem do ELO 1400+.

Opublikowano (edytowane)
Opublikowano

@Lord

Zobacz Sorakabot, gościu wymyślił jungle eve i dalej nią gra

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png