Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki skill na P

diablo660

Sura WP  

64 użytkowników zagłosowało

1. 1. JAKI 1 SKILL ROBI? ???

• Czarowane Ostrze
      62
    • Czarowana Zbroja
      1
    • Smoczy Wir
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

Chicał bym zacząć robić sobie skile na P i nie wiem na jakich metkach dropic Kamienie Duchowe (mam 70lvl) i jaki jako 1 skill robić na P

Zagłosujcie na powyższej ankiecie

Opublikowano

Rozwalam metki w lesie to tylko potki i nic wiecej nie dropi

A na jakim pietrze są te metki morderstwa w DT ?

zależy od szczęścia. ale kiedyś słyszałem, że im dłużej się ubija metina tym mniejsza szansa na dobry drop.

metki morderstwa są na szóstym.

Opublikowano

A na ognistej ziemi też chyba sa morderstwa ?? bo chyba kiedys widzoalem :)

też są, w okolicy teleportera. ognistego króla tam też możesz spotkać.

ale tam raczej mało ich będzie, bo wiara na króla chodzi i przy okazji rozwalają metki.

Opublikowano

najpierw ostrze niema się co zastanawiać potem wir i zbroja lub strach,zależy jakie tam będziesz miał .. :P

Drop na sohan,las i piekło,wp w piekle powinieneś sobie dać normalnie rade z metkiem 70 bez odchodzenia,a wtedy nikt Ci tam nie powinien ksuć,przeważnie ksują tam lv mniejszym niż 75 którzy sobie ledwo radzą z metinami .. :P

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Co wy gadacie ludzie... widac ze sie na metku nie znacie jako 1 na P wbijaj Smoczy Wir bo zajebiscie na P wyglada a czarowane to chu... Tylko jak wlaczasz ma wiekszy odreb to czarne co sie na miecz naklada i zadnego kolorku ani rozblysku nie ma tylko czarny a Wir rozpierdala system. A co do dropu kamoli to radze ci na Metki Bitwy Boj + Buff z 30% na kryta i 50% blogo bo bez blogo sie nie obejdzie do tego jakies bony na potwory ja osobiscie rozwalam metka Bitwy tak jak ci mowilem to na wirka leci i co 4 metin to kamyk duchowy.

@Down no co ty nie robie sobie jaj ^^

Opublikowano

@up se jaja robi...

@temat najlepiej na metkach nad kowalem w dt ale masz 70lv to musiałby cie jakis +75lv przeniesc tam a jak w w dt to piekło eventualnie jak masz zajebistego fms buffa i ogólnie dobre eq to do red lasu mozna smigac lecz mogą ci je ksuć jak bd je wooooooooooolno bił ;)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

hm kamienie duchowe możesz też zdobyć po wykonaniu misji w księdze misji expert (ja tak je dropiłem ;d na 68 lvl w lesie );P

2z8pw5g.jpg

Opublikowano

kupuj ksiegi misji expert i szukaj questow z red lasu jast z 20% na to ze trafisz kamola a wieksza szansa jest jak zabijasz te drzewa czerwone zle drzewo czy cos takiego te takie co moga cie spowolnic znaczy maja najwieksza szanse na spowolnienie i one napierdalaja fireballe

Opublikowano

1 skill oczywiście ostrze, co do kamyków najlepiej wbić 75 lvl, kupić trute i dropić je w dt, chyba że masz buffa 75 i możesz nim przenieść wyżej.

podstawą do dropienia kamyków jest rękawica złodzieja, najlepiej iść na metki w red i wydropić ją.

Jeżeli jednak nie szkoda ci kasy, to mozesz go kupować w IS.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chyba na tą rekawice zarobie przez ten sposób :

http://www.mpcforum.pl/topic/228719-tutdarmowe-sm-nawet-do-300-sm-dziennie/

A nie wiem czy warto dropic w red lesie ??? dropnie mi co mam :

Atak 1005 na iles tam nie wiem bo teraz reset jest :)

Defa 677 z czarowana zbroja

PZ 12,5k

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...