Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam pytanie . Kto by mi pomógł napisać bota do gry snake . Bot ma chodzic normalnie i zeby zbieral czerwone jabłka . Dodam ze gra jest we flashu !

Proszę o pomoc w tym temacie ! Jeżeli ktoś chce zobaczyc jak dokładnie wygląda gra pisać tutaj w temacie lub na pw albo GG : 10545119 !

Bede wdzięczny za kazdą przydatną podpowiedź !

Weteran
Opublikowano

To daj jakiś kod to ci pomożemy poprawić błędy,naprowadzić,nauczyć.

Ale gotowca ci nikt nie da..

1329036830-U154499.png
Opublikowano

w tym rpoblem ze ja nie umiem pisac botów :( . Moge dac linka do gry zebyście zobaczyli co i jak . A tak wogóle da sie napisać zeby zbierał jabłka tak normalnie bez spowalniania czasu gry bo admini wykrywaja cheat engine . Więc proszę o pomoc .

Opublikowano

Jak nie umiesz to się naucz, tak wydaje się zawsze na początku trudne. Mówiąc pomógł miałeś na myśli, napisał za Ciebie?

Poczytaj na forum jest dużo poradników, a w google to już całkiem ;).

No i zawsze masz jeszcze help w AutoIt.

Opublikowano

Nie chcesz to nie dawaj, co to ma być jakiś szantaż, że jak dasz linka to ktoś musi Ci zrobić bota? Nikt Ci nie pomoże zrobić bota do gry, o której wie tylko tyle, że się chodzi wężem i zbiera owoce.

Jak byś dał linka to może bym popróbował ale i tak bym Ci nie dał całego kodu. Samo zbieranie owoców nie jest takie trudne, gdyby nie trzeba było uważać, aby nasz snake nie wszedł w swój ogon :P.

Opublikowano

ten snake jest na stronie na ktorej trzeba sie zaresjtrowac zeby zagrac . urwijnagrody.pl tutaj trzeba sie zarejestrowac i pozniej wejsc http://urwijnagrody.pl/urwisnakes i bedzie gra. I chodzi mi wlasnie o bota to tej gdy :rolleyes: dajcie chociaz poczatek kodu do bota albo polowe czy cos zeby jakos zaczac a pozniej to jakos bym pokonbinowal :unsure:

Opublikowano

Co za gówno... Wczoraj zarejestrowałem się na tej stronie i musiałem im podać wszystko imię, nazwisko, adres, wiek, nr. telefonu itp. I do tej pory nie dostałem nic od nich na maila, żeby aktywować konto. Gówno poprostu teraz pewnie mi będą wysyłać jakieś ulotki jebane, że wygrałem samochód albo xbox'a.

Opublikowano

Prawdziwe bo myślałem, że to jakaś fajna gierka i może są nagrody jakieś ciekawe? A co czemu nie możesz zagrać? Domyślam się, że pewnie trzeba mieć 18 i dlatego mi nie wysłali :/. Poczekają 2 lata pewnie i mi wyślą xD.

Opublikowano (edytowane)

Witam !

Mam pytanie . Kto by mi pomógł napisać bota do gry snake . Bot ma chodzic normalnie i zeby zbieral czerwone jabłka . Dodam ze gra jest we flashu !

Proszę o pomoc w tym temacie ! Jeżeli ktoś chce zobaczyc jak dokładnie wygląda gra pisać tutaj w temacie lub na pw albo GG : 10545119 !

Bede wdzięczny za kazdą przydatną podpowiedź !

Napisz proszę jaki masz nick na UrwijNagrody, bym mógł poprosić o bana dla Ciebie.

Co za gówno... Wczoraj zarejestrowałem się na tej stronie i musiałem im podać wszystko imię, nazwisko, adres, wiek, nr. telefonu itp. I do tej pory nie dostałem nic od nich na maila, żeby aktywować konto. Gówno poprostu teraz pewnie mi będą wysyłać jakieś ulotki jebane, że wygrałem samochód albo xbox'a.

Nie obawiaj się Nic niezamówionego nie będziesz otrzymywał. Strona nie zarabia na rozsyłaniu spamerskich reklam. Jest samowystarczalna.

Edytowane przez goblin21
  • Dodaj nową pozycję...