Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autokillerzy ;s;s

Tomasz916

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

little wildproxy podpina się wyłącznie pod servery 1,7,9 wczoraj nawet w devias 3 gadałem z ludźmi co na tym grali (4 spotkałem już nawet, robili elfy na ring). Masz odpowiedź

2006-2010

Opublikowano
o tym to akurat wiedzialem. chcialem tylko spytac czy wlasnie niema bota za free z auto killem ;s ale koro 60 zl / mies to lipa ;s

Autokill nie działa, nieważne jaki cheat ściągniesz/kupisz działanie będzie to samo ponieważ jest filter pakietów po stronie servera

2006-2010

Opublikowano
Autokill nie działa, nieważne jaki cheat ściągniesz/kupisz działanie będzie to samo ponieważ jest filter pakietów po stronie servera

uwierz mi ze widzialem wlasnie ludzi z autokillami. 1 typek nawet mial auto killa na ludzi i teleportowalo go po calej nori. z miasta sie wyjsc nie dalo.

nick "player5" moze ktos widzial. grasowal wczoraj po nori na S7

Opublikowano

dziala czy nie, mi sie udalo uruchomic wlasnie ak, czy ktos w to wierzy czy nie, nie na zadym wildproxy by energy, tylko na starym, dobrym stworzonym w calosci przez zegrmana wp, a jak to zrobic? i tutaj powinenem napisac "skasowane na prosbe kolegi lub 60zeta i powiem" ale ja taki nie jestem, to powiem: okazalo sie, ze jesli odpowiednio wolno wysylane sa pakiety na serwer (tzw. lag) autokill dziala i ma sie dobrze. Ci co wiedza, jak to wykorzystac to wiedza jak zmodyfikowac kod na autokill w jakimkolwiek programie, a Ci co nie wiedza ocb, to nie pomoge.

que?

Opublikowano
dziala czy nie, mi sie udalo uruchomic wlasnie ak, czy ktos w to wierzy czy nie, nie na zadym wildproxy by energy, tylko na starym, dobrym stworzonym w calosci przez zegrmana wp, a jak to zrobic? i tutaj powinenem napisac "skasowane na prosbe kolegi lub 60zeta i powiem" ale ja taki nie jestem, to powiem: okazalo sie, ze jesli odpowiednio wolno wysylane sa pakiety na serwer (tzw. lag) autokill dziala i ma sie dobrze. Ci co wiedza, jak to wykorzystac to wiedza jak zmodyfikowac kod na autokill w jakimkolwiek programie, a Ci co nie wiedza ocb, to nie pomoge.

cała tajemnica -> zaznaczyć freeze mode i tyle przerobiłeś tego ak, ale tym nie pujdziesz na t1, t2 , a3 , icarus, kanturu bo nie bedziesz nawet hitcountem 50 bił, tym sie mozesz pobawic w eveland 3, devias 3 , a1 i pare lt czyli tego nie nazwiemy "działającym autokillem" bo kiedyś można było śmigać hc 990 multihit i na świeżo 140lvl po t2 moby natychmiast padały, na tym ak który "uruchomiłeś" bedziesz bił te moby do rana

2006-2010

Opublikowano

czy ja pisalem, ze przerobilem? po prostu mialem zwolnione lacze internetowe i wtedy wyszlo to na jaw, fakt nie testowalem w wyzszych lokacjach, ale nie mowcie ze nie ma czegos takiego. i nie uruchomilem tylko wykrylem przez przypadek, nie woze sie tym tylko informuje, a gadanie kiedys mozna bylo, to tekst z cyklu a kiedys to mialem tyle lat i wtedy bylo lepiej,

czyli nawet informacji, nie z cyklu zaplac to powiem, juz nawet nie mozna podac, tak? zmiencie nazwe na mlc - multi leechers cheats

que?

Opublikowano

@energy

A nie dało by się wykorzystać mechanizmu kompensacji opóznienia w silniku mu do przemycenia większej ilosci pakietów?

Chyba że serwer ignoruje wszystkie nadmiarowe pakiety...

• 1 rok później...
  • Dodaj nową pozycję...