Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oszukać Przeznaczenie 5

Yagami

Oszukać Przeznaczenie 5  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy warto pój?? na ten film do kina?

• Kurwa stary, nawet nie wiem co to za film . . .
      2
    • Szkoda pieni?dzy na kino =]
      4
    • Nie
      2
    • Tak
      2
    • My?l? ?e tak ale nie ma sza?u ^^
      2
    • Oczywi?cie ?e tak, cho?by ze wzgl?du na poprzednie cz??ci :)
      12
    • Chuj Cie to obchodzi i wgl nie mam teraz czasu -.-"
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tym filmie? Piszcie swoje opinie i głosujcie w ankiecie :)

Trailer:

Jeśli chodzi o Mnie to uważam że w każdej części było na co popatrzeć, nie wiem dlaczego ale najlepiej pamiętam tą akcje z solarium :D

Opublikowano

Oczywiście , że idę na ten film.Oglądałem wszystkie częsci i z nich najlepsza była 2.

nie wiem dlaczego ale najlepiej pamiętam tą akcje z solarium

ja wiem dlaczego... bo były tam 2 nagie baby :P

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano
Niektórzy z was mnie wkurzają piszecie że film nudny jedno i to samo ten sam schemat , to jest zajebiste bo zawsze są sceny niemal realistyczne że jak ktoś ma pecha tak na prawdę może się zdarzyć ,a nie jakieś zombi czy wampiry że wychodzą z grobów i jedzą innych ludzi :/ dla tego szacun za serie tego gatunku filmów jak oszukać przeznaczenie :D

BLYSKAWICZNY 1 godzinę temu

Świetny koment :P (nie mój)

Dokładnie tak film jest zajebisty kocham go :P

@Up

Hah też pamiętam xD

Tak mój komp spełnia wymagania Combat Arms :p

312v57r.png

Opublikowano

Wszystkie filmy są o tym samym. Jak mozna lubic taką drucianą fabułę? Ktoś miał umrzeć. ALe nie umarł. Teraz jego przyjaciołom zdarzaja się wypadki i umierają , a pod koniec filmu bohater umiera/wygrywa.

Chhujstwo ze ja pierdole..

Jak chcecie wrażen jeśli chodzi o horror to obejrzyjcie sobie

Taśmy z Poughkespie

63989389769756300986.png

Opublikowano

film dobry, z mila checia sobie obejrze. ale nie az taki dobry zeby wydawac kase hehe poczekam az bedzie na necie ^^

Opublikowano

Pfff pewnie kolejny gniot ;). Ta fabuła jest juz przestarzala i ciagle ją dalej ciagna z nadzieja na zyski od naiwniakow... Nie zauwazyliscie, ze praktycznie kolejne czesci to jest to samo ? Tez giną ludzie i glowni bohaterowie na koniec giną ... Dla mnie ten film to padaka. 1-2 czesc byly git a kolejne to marne szukanie frajerow na kolejne czesci z innymi aktorami i innym otoczeniem -.-'.

jqeuR.png

Opublikowano

Pfff pewnie kolejny gniot ;). Ta fabuła jest juz przestarzala i ciagle ją dalej ciagna z nadzieja na zyski od naiwniakow... Nie zauwazyliscie, ze praktycznie kolejne czesci to jest to samo ? Tez giną ludzie i glowni bohaterowie na koniec giną ... Dla mnie ten film to padaka. 1-2 czesc byly git a kolejne to marne szukanie frajerow na kolejne czesci z innymi aktorami i innym otoczeniem -.-'.

Czyli dla Ciebie Ci, którym film się podoba, są frajerami? Żałosny jesteś. To, że fabuła ta sama nie ma najmniejszego znaczenia. Ważne jak film jest wykonany itd.

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Opublikowano

popieram upa film fajny nie ma co mówić... wybiorę się pewnie po premierze bo będzie full ludzi... jeśli komuś się nie podoba to ma pecha :P

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Wydaje się wyglądać fajnie, ale niestety do kina nie pójdę, ponieważ zamknęli w moim mieście jedyne kino a do białegostoku (100 km +) nie będę jechać ;d

Jak wyjdzie na Dvd to, obejrzę na 100% ;D

Opublikowano

Nie pójdę , jak oglądałem Czwartą część to płakałem w łoźku aż przez 12 minut wgl nie wychodziłem z domu przez ten czas... Dlatego ten film dla mnie jest za straszny...

RMCF

Opublikowano

Czyli dla Ciebie Ci, którym film się podoba, są frajerami? Żałosny jesteś. To, że fabuła ta sama nie ma najmniejszego znaczenia. Ważne jak film jest wykonany itd.

A czy stwierdziłem bezposrednio , ze sa frajerami ? Frajerami są dla tych co tworza ten film po raz enty. Dlaczego ? Bo znow nachapia sie kasy na nich za zmienione otoczenie i aktorow ;). Ew. lekki tuning fabuły. Takze frajerami i naiwniakami sa dla twórców filmu.

Sam jesteś zalosny bo nie zrozumiales przekazu wiec wypad.

Dla mnie film z powielaną fabuła jest kitem i brakiem kreatywnosci i tworczosci ... Gówno mnie obchodza efekty specjalne skoro fabuła jest prawie ,ze kopią poprzednich czesci :).

jqeuR.png

Opublikowano

1-4 bardzo dobrze trzymalo w napieciu, jak bedzie z 5 to nie wiem ale na pewno obejrze, czy w kinie to niewiem ;p Ale rozumiem ze tu akcja sie zaczyna na moscie z tego co widze tak? ;)

doman952.png

Sygna i avek by

KissuShite

Opublikowano

Widziałem trailer w kinie i nawet mi się podobał :D

Na pewno na niego pójdę :)

Opublikowano

@PanZaglady ile ty masz zlowieku lat..?

Pojdziesz do pracy,dostaniesz kilka wyplat i zrozumiesz ze wszystko sie kreci wokol kasy.

I niepisz tylu postow ,kazdy ma inny typ ulubionych filmow jeden moze sobie kurwa ogladac nawet Toma I jerrego w kinie chociaz jest xxxx podobnych odcinkow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...