Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dobrze skonfigurowalem FB?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jesli zamiescilem w zlym dziale post, prosze o przeniesienie.

Mam pytanie, gdyz dzisiaj z ciekawosci szukalem bota, nie moglem znalesc nic ciekawego, lecz sciagnolem M2Fish czy jakos tak by Erpel, do tego sciagnolem lock.exe, na poczatku wyskakiwal blad, ze wykrywa hacki, po zablokowaniu plikow w exe, metek sie wlaczal, bot tez, ale jesli wciskalem start wyskakiwal blad po niemiecku chodzilo cos o jakis plik z koncowko .dll przesunolem ten plik na ikone metina, od tamtego czasu wszystko dziala bez zarzutow, lecz przy kazdym wlaczeniu metka wlacza sie bot, wylaczam go "X" lecz mysle, ze chowa sie do Tray'a, boje sie, ze moge dosgtac bana na glowna postac przez to? Czy to mozliwe? Czy dobrze skonfigurowalem wszystko? Czy moze hshield i tak wysyla logi o fishbocie? Jesli tak, czy jest jakas mozliwosc aby jeszcze jakos uchronic sie przed banem?

Dziekuje z gory za pomoc ;)

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam. Sciągnij HS7 fixa i nie będzie Ci wywalać nic o hackach :) A czy jest możliwość ? - GM ma raczej dostęp do twojego IP , więc jeżeli będzie taka potrzeba to zbanuje .

Ale szanse są prawie znikome gdyż na IP banują już o poważniejsze rzeczy. : >

Opublikowano

Witam. Sciągnij HS7 fixa i nie będzie Ci wywalać nic o hackach :) A czy jest możliwość ? - GM ma raczej dostęp do twojego IP , więc jeżeli będzie taka potrzeba to zbanuje .

Ale szanse są prawie znikome gdyż na IP banują już o poważniejsze rzeczy. : >

Nie mam Pojęcia z kąd wziołeś info o Hs 7 Aktualny build to 4.3.30.0

64562221938.png

Opublikowano

Nie ogarniam troche tego sposobu;d. Ale przeciez bana nie powinno byc jesli logi mi nie wyskakuja? Prosilbym Was jeszcze o drugi plik, abym wlaczal metka bez pathowania i jakis sposob aby bot nie wlaczal mi sie z kazdym wlaczeniem metina, tylko tego co bede chcial:P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...