Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki vps zakupić na prywatny serwer metina

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam pytanie jaki vps musiałbym kupić aby poszedł mi serwer Metin2 (priv) dla około 1000 osób online . Jak mogę prosić to odrazu proszę podawać linki do takich vpsów tylko proszę Nie takie za 600 zł :)) Ja się zastanawiam nad ofertą od tej firmy http://vihost.pl/serwery-vps.php ten za 120 zł lub ten za 199 zł Proszę o opinie :))

Pozdrawiam

Opublikowano

jesli chodzi o serwery vps to na nich nie postawisz serwera metin2

pozostaje ci jedynie serwer dedykowany a za takiego jak ty chcesz to musisz przeznaczyc min 700 zl:P

bez YT

Opublikowano

@UP

Możesz postawić serwer na vps, ale musi mieć w ofercie system FreeBSD, a na dodatek za 199 zł na pewno nie uciągniesz 1000 osób.

Poza tym, na ubuntu możesz postawić serwer, ale to nieopłacalne i uciągniesz dużo mniej osób.

Opublikowano

I nie orientujecie się czy jest jakiś poradnik żeby napszykład u handlary było zmienianie bonów jak dodać nowe bronie itd

Opublikowano

Szeler mam pytanie jednak na dole pisze jak przekroczę 5TB transferu to mi się zmniejszy szybkość ;/ na 10MBps i nie wiem czy te 5 tera starczy albo czy 10mbps starczy jak sądzisz

Opublikowano

Naucz się najpierw wszystkiego a nie zamartwiasz się na zapas ostatkami. Zobacz czy sobie poradzisz z podstawami, postaw hamaka i się baw

h65xnex.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...