Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzisz w settings w klanie i zapraszasz :D

A potem oni robia reloga i jest all lax.

Opublikowano

Wchodzisz w settings w klanie i zapraszasz :D

A potem oni robia reloga i jest all lax.

w settings zapraszasz ? - chyba przyjmujesz/akceptujesz....

@autor tematu

Opisz o co chodzi dokładniej

Tak mój komp spełnia wymagania Combat Arms :p

312v57r.png

Opublikowano

@Up i nie tylko

@TOP.

A wiem jaki masz problem.

Z tego co widze ( tak myśle ) masz laga.

Że ci nic nie wyświetla.

Relog gry.

Opublikowano

jezus...musisz ich po prostu zaakceptować... wejść w zakładkę "ancunoment" czy jakoś tak xD i tam wyświetli Ci się lista osób czekających na przyjęcie...zaznaczasz każdego tym ptaszkiem takim "V" i po prawej na dole masz 2 opcje...tylko nie pamiętam jak one się nazywają...jedna akceptuje a druga odrzuca..najedź kursorem na jedną z nich i Ci się pokaże "akcept" albo to drugie żebyś odrzucił..kliknij "akcept" i wszystko na ten temat o.O

ehh.:)

Opublikowano

Niewidzicie , że napisał że nie umi tam wejść bo najpierw musi kliknąć CLOSE,które jest zbugowane i nieda się go kliknąć.

@TOP klikaj tak długo aż wejdzie;].Ja tak robie i mi wchodzi

-MaQ-.png
Opublikowano

@up no w końcu jedyny temat zrozumiał,

@top zrób reloga bo klikanie na nic się zda..i po problemie..ten lag czasem łapie jak się bawisz w zakładce Clan a później gry odpalasz :D

Specjalista
Opublikowano

Mam pewien problem zaprosilem znajomych do klanu ale gdy wchodze w clan setting to pisze ze mam do zaakceptowania i nie wiem co Zrobic bo nie moge dac close

masz leadera i zaprosiłeś kolegów tzn prawym na ich nick i invite to clan? jeśli tak zrobiłeś to nie możesz ich przyjąć, to jest taki bug że jeśli admin lub leader zaprosi kogoś do klanu to ta sama osoba nie może przyjąć takiego podania

po prostu niech usuną podania i złożą je "ręcznie" (wyszukają twój klan a Ty wtedy ich przyjmiesz)

PS. tych z góry nie słuchaj, relogi i inne rzeczy nie pomogą (oni posty tylko chcieli nabić xD)

Niewidzicie , że napisał że nie umi tam wejść bo najpierw musi kliknąć CLOSE,które jest zbugowane i nieda się go kliknąć.

@TOP klikaj tak długo aż wejdzie;].Ja tak robie i mi wchodzi

może się czepiam ale jak może Ci wchodzić skoro w Twojej sygnie jest napisane że masz membera w klanie? xD

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

masz leadera i zaprosiłeś kolegów tzn prawym na ich nick i invite to clan? jeśli tak zrobiłeś to nie możesz ich przyjąć, to jest taki bug że jeśli admin lub leader zaprosi kogoś do klanu to ta sama osoba nie może przyjąć takiego podania

po prostu niech usuną podania i złożą je "ręcznie" (wyszukają twój klan a Ty wtedy ich przyjmiesz)

PS. tych z góry nie słuchaj, relogi i inne rzeczy nie pomogą (oni posty tylko chcieli nabić xD)

może się czepiam ale jak może Ci wchodzić skoro w Twojej sygnie jest napisane że masz membera w klanie? xD

Ja miałem tak jak chciałem np odejść z klanu itp..

-MaQ-.png
Opublikowano

EPE a tak ogólnie to tyś zdrów ? Byłem liderem i adminem też i jakoś żeby przyjąć podanie wystarczyło zagrać jeden mecz po zaproszeniu kogoś do clanu...

Tak mój komp spełnia wymagania Combat Arms :p

312v57r.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...