Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jako iż mam dość wysoki lvl bo 75, nie chcą by zbanowali mi postać, opracowałem nowy sposób.

Instaluje metina na dysku D i C ale tylko na dysku C mam kamera/fb/expbota itp.

Postacie do FB pierw expie na exp bocie.

Potem na nocki zostawiam fisz boty.

Rano przekładam przez ziemie na główną postać.

Na główną postać wchodze przez dysk D - czyl itam gdzie nie ma FB/KARAMERA itp

Czy to zapobiegnie banu? Czy ten sposób zadziała?

Nie chce ryzykować aż takiej drobrej postaci... ale nie chce mi sie tez zapierdalać po so-han/m2 dropkeim i dropić po stalke ;/

Prosze o odp.

@ I jak ktoś wie to prosze mi powiedziec jakei są rodzaje logów (czy widac ze: handlowalem, podexpiałem, pisałem na chacie itp)

@ Czy jak dostane bana na ip moge powiedziec ze mam sieciówke i że to nie moja wina ze siąsiad napierdala na hakah ? :D

Opublikowano (edytowane)

Mi się wydaje że to się nie uda,przed nigdy banem nie da się uciec ;)

Edytowane przez .Flowes.

Czy Uważasz że ci pomogłem?Jeśli tak to Kliknij

add.png,to tylko 3 sekundy twojego życia.

Opublikowano

W nocy nie ma szans na fishbota :P, bany na konta leciały mi o 22.xx, 2,xx, 4,xx, 6,3x ^^

Jak już bocic to w takich godzinach jak ludzie pracują, czyli 8-17 +/-

Opublikowano

to samo ip. ban jest prawdopodobny.

nie ważne czy to 1/2, miałeś chociaż w małym stopniu działania dające nielegalnie przywileje.

a w nocy nie masz wgl. co łowić na fb, bo od jakiegoś czasu GM lata i sprawdza.

z tą sieciówką nie jestem pewien, bo logi zostaną wysłane.

Opublikowano

Logi są na wszystko.

Po 14 dniach się usuwają (po 14 dniach jak wyślesz np ss'a z obrazą, to go nie uznają, dlaczego ? Bo nie mogą sprawdzić tego w logach, a ss można podrobić)

Ja bym na Twoim miejscu nie ryzykował jeżeli nie masz zmiennego IP.

Jak masz zmienne, to dla pewności 2gi system i na 2gim robisz co chcesz, kiedy chcesz i jak chcesz, a na pierwszym czyścioch z wojem.

Pozdrawiam.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Czyli co, nie ma nawet co odpalać tego? Bo właśnie wszystkie FB i ExpBoty zainstalowałem :/

A jak bym robił tak że:

W nocy latają FB/expboty

rano odinstaluje all i gram na normalnym metku na swojej postaci??

rozumiecie? prawda?

Fiszboty>reinstal na czysto>main postać>nakładka botów>fiszboty>reinstal na czysto>main postac

Opublikowano

Czyli co, nie ma nawet co odpalać tego? Bo właśnie wszystkie FB i ExpBoty zainstalowałem :/

A jak bym robił tak że:

W nocy latają FB/expboty

rozumiecie? prawda?

Fiszboty>reinstal na czysto>main postać>nakładka botów>fiszboty>reinstal na czysto>main postac

za dużo pierdolenia

Opublikowano

ale by mnie nie wykryli.... ? wole sie pierdolic nizeli bana zalapac za zarabianie na parte +8 ;/

Kurwa a nie ma jakiegos łatwego / pewnego (1kkk / dzien mi styknie) sposobu na zarabianie? M2 ma pewny zarobek tylko 400kk/dzień :( fuck...

Opublikowano

A jak bym robił tak że:

W nocy latają FB/expboty

rozumiecie? prawda?

W logach będzie, że ktoś o takim i takim IP robił to i to, jak odinstalujesz, to to nie zniknie :)

Jak masz stałe IP, a chcesz zarobić i masz 75,to... masz milion sposobów na zarabianie ! Na tym lvlu najłatwiej się dorobić... Klep metki 70 w dt, ktoś Ci pomoże dojść i git.

52287137559562145640.png

Opublikowano

pierdole, usunąłem wszystkie czity :s

metin w DT zajęte all day all night. metki w piekle all day, half night, metki w m2 semi-rare busy, generalnie jest banalnie :C

btw. robie tego dropka do So-Han aka LASEK, może coś mi spadnie:/

A mam pytanie jeszcze, Wy tutaj wszyscy tak piszecie ze ban na IP i ze nie warto... to Wy nie używacie cheatów? To czemu siedzicie na forum z cheatami?

Opublikowano

metin w DT zajęte all day all night. metki w piekle all day, half night, metki w m2 semi-rare busy, generalnie jest banalnie :C

A mam pytanie jeszcze, Wy tutaj wszyscy tak piszecie ze ban na IP i ze nie warto... to Wy nie używacie cheatów? To czemu siedzicie na forum z cheatami?

Ponieważ niektórzy nie graja na PL , a ja dostałem bana nawet jak wyrzucałem i zbierałem . Na IP poszło a HS miałem .

Opublikowano

Sporo osób ma dynamiczne ip tj. wszystkie bezprzewodowe (chyba) mają zmienne ip, netia.

Ja śmigam na neti, ale nie hackuje, praktycznie mało hackowałem na pl'u - siedzę tu, bo lubię pomagać :P

Ew. jak hackuje, to się dobrze 'zabezpieczam' tj. nie handluje z dropkami (tylko na nich hackuje), po wyjściu z dropka resetuje neta (zmienia się ip) i loguje się na czystego klienta na czyste konto.

52287137559562145640.png

Opublikowano

podsumowując:

nie da się ustrzec bana. oni mają logi praktycznie wszystkiego, jak chcą to cię ujebią i tyle. z tą sieciówką - nie przejdzie. oni nie dają się nabierać na takie rzeczy.

cls

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...