Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[FB][YourCraft][60 slotów][DEDYK][WL]

LordHell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym wszystkim przedstawić jeden z najlepszych serwerów Minecraft - YourCraft!

Serwer zostanie otwarty 09.08.2011 tj. dzisiaj o godz. 20.00.

Chcielibyśmy wszystkich serdecznie zaprosić. Bądźcie z nami podczas przecinania czerwonej wstęgi!! :)

onlinen.png

Serwer FreeBuild YourCraft.

Informacje:

SLOTY: 60

Wersja 1.7_02

PVP: ON

Mob's: ON

Zwierzęta: ON

Whitelist: OFF!

PREMIUM: Nie wymagane

informacjec.png

Serwer: Dedykowany

Adres IP: 188.165.21.250

screenyh.png

Chwilowo brak, niedługo się pojawią.

noweinformacje.png

Na serwerze będzie można otrzymać działkę 20x20, lub wkrótce wynająć apartament w hotelu.

Posiadamy ogromny ratusz, w którym znajduje się spawn. Wybudowany jest także mały basen publiczny, sala dyskotekowa i kilka innych budowli.

Serwer jest dopiero w trakcie budowy, więc nie można mówić że budynków jest mało, atrakcji także itp.

ZAPRASZAMY!

Opublikowano

a gdzie ip? .

Następnym razem napiszcie za co dostaje warna a nie że w poscie nieznane i bez notatki

Opublikowano

spoko tu na stronce?

Następnym razem napiszcie za co dostaje warna a nie że w poscie nieznane i bez notatki

Opublikowano

gdzie to ip? i wkoncu jest wl?

Opublikowano

Przepraszam, bardzo przepraszam, ale przez nagły wypadek (związany z TNT, i pewnym op'em) jestem zmuszony przełożyć otwarcie na jutro. Przepraszamy...

Opublikowano

Po pierwsze, ja nie jestem HeadAdminem, nie wybieram op'ów. Na szczęście mamy kopię zapasową mapy.... Pewnie zrobimy czyszczenie w administracji ;p

Opublikowano

Po pierwsze, ja nie jestem HeadAdminem, nie wybieram op'ów. Na szczęście mamy kopię zapasową mapy.... Pewnie zrobimy czyszczenie w administracji ;p

Jaki masz nick w grze ?

Opublikowano

Nie ważne ;p Jutro się dowiesz (jeśli wejdziesz). Może już zakończmy te rozmowy bo to i tak nic nie da. Start serwera niestety opóźniony, zdarza się. Przepraszam....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...