Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SURVIVAL][24/7][NON-PREMIUM]GemCraft

tomash9966

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

onlinen.png

• Serwer jest online 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu.

informacjec.png

• Serwer jest hostingowany przez Craftserve.pl
    Adres IP: s17.csrv.pl:14152

noweinformacje.png

• Serwer jest non-premium. Można zadawać pytania tutaj odnośnie serwera. Będę odpowiadał.

Opublikowano

Jak działka 25zł to ja nawet nie wchodzę.

Tak ja też nieopłaca sie wchodzić na takie serwery bo będą chcieli dopłate jak już kupisz...

Opublikowano

NIE MA DZIAŁEK ZA 25 ZŁ!!!

Jest to tylko fałszywa informacje. Jak budujesz dom cuboida dostajesz za darmo. A żeby mieć działkę w osadzie VIPów trzeba go mieć! VIP kosztuje 12 zł, a nie 25 zł!

Opublikowano

Jeżeli możesz dodaj do white listy użytkownika Norbi178 ;).

Sieam tu Aldanon. Znasz mnie. Dodaj mnie do white listy. regi tez o to prosil. Pozdrawiam !

Opublikowano

Dodaj Loperenco zobaczymy jak jest z tymi działkami :)

Żądam uszanowania moich poglądów politycznych, w tym mojego avataru. A do dzieci które spamują tekstami typu "rzygać się chce na widok twojego avatara", pouczcie się tępaki o tym systemie politycznym. Aktualny jaki popieracie, i jaki wpaja się wam że jest dobry, powoduje bezrobocie, emigracje, Vat 24% i tym podobne. Sam zamierzam wypie*dolić z tego kraju gdyż nie ma tu przyszłości z takimi poliykami. Zaznaczam tylko, że w komuniźmie każdy miałby pracę, bezpłatną opiekę zdrowotną i edukacyjną, a przyrost PKB na mieszkańcami byłby o wiele większy niż u innych krajów. Dla przykładu w 1970 przyrost PKB na mieszkańca ZSRR wynosił 5,4%, na mieszkańca ameryki 4% a na europę zachodnią 3,3%. Zastanówcie się nad tym. PROSZĘ O NIEUSUWANIE MOJEGO AVATARU.

Opublikowano

Czemu serv nie działa

Żądam uszanowania moich poglądów politycznych, w tym mojego avataru. A do dzieci które spamują tekstami typu "rzygać się chce na widok twojego avatara", pouczcie się tępaki o tym systemie politycznym. Aktualny jaki popieracie, i jaki wpaja się wam że jest dobry, powoduje bezrobocie, emigracje, Vat 24% i tym podobne. Sam zamierzam wypie*dolić z tego kraju gdyż nie ma tu przyszłości z takimi poliykami. Zaznaczam tylko, że w komuniźmie każdy miałby pracę, bezpłatną opiekę zdrowotną i edukacyjną, a przyrost PKB na mieszkańcami byłby o wiele większy niż u innych krajów. Dla przykładu w 1970 przyrost PKB na mieszkańca ZSRR wynosił 5,4%, na mieszkańca ameryki 4% a na europę zachodnią 3,3%. Zastanówcie się nad tym. PROSZĘ O NIEUSUWANIE MOJEGO AVATARU.

Opublikowano

@Up Dokładnie

Jeśli ktoś chce grac to odradzam bo mapka jest zmieniana praktycznie codziennie, restarty serwa co 2minuty bo admin plugina wgrać porządnie nie potrafi, admini ogólnie to jakies małolaty

które nie umieją sobie poradzić z serwem. Dostaje się kiki za: Reason:Whiskas Reason:Przekleństwa(kiedy ja pisze kur, a admin notorycznie kur%# i ja pier%^#$)

Poza tym adminom się nudzi wiec rozwalają ci domek, kradną np. trzcinę wyzywają, podpalają kurde długo bym wymieniał jeszcze ale mi się nie chce

Ocena -10/10

Więc jeśli chcesz grać na tym serwie jako murzyn admina to zapraszam!

@Aktual:

Wszedłem na chwile jeszcze żeby zostawić wiadomość dla kolegi, oczywiście jak się dowiedzieli o tym komencie zostałem zwyzywany. Pzdr dla grających

Opublikowano

odradzam serwera, admin nie chcę odpowiedzieć na żadne, nawet te najprostsze pytanie. Kicka z powodem "OBRAZA, SPIERDALAJ", a gdy ktoś przeklnie, to kicka za wulgaryzm, sam go używając. TOTALNIE ODRADZAM SERWERA.

ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ ʀᴀɪsᴇ ᴜʀ ᴅᴏɴɢᴇʀs ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystkie te kicki i bany wykonał Darkaelus, który nie jest już adminem. To on również niszczy domki i mapę dlatego musi być wgrywana nowa prawie codziennie. Nie ma whitelisty. Jeśli chodzi o pluginy to po prostu Darkaelus wgrywał cały czas jakieś zbędne pluginy i dlatego cały czas były restarty. Z góry za niego przepraszam i zapraszam do gry i zapewniam, że odebrałem mu posadę w administracji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...