Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] CWK - Coś dla bocących nocą

MegaSut o.O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dla was program, który sam wyłącza komputer. Mamy d wybory czy komputer ma być wyłączony po upływie danego czasu, o danej godzinie, o bezczynności trwającej przez dany czas oraz po zamknięciu danego programu.

Myślę, że program jest bardzo przydatny dla tych, którzy np. zostawiają bota o 24:00 a nie chcą żeby był włączony przez cały dzień, można włączyć ten program ustawić wszystko według swoich upodobań i można iść spać spokojnie.

Link:

http://www.programosy.pl/program,czasowy-wylacznik-komputera.html

Skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=1a060b1b17d7aff094dd7a29b14ddc99e95128f922f97915ed40096e04818d8a-1312904535

Jest 1 virus, ale zapewniam, że jest niegroźny.

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

Jest też taki odtwarzacz muzyki coś jak winamp nazywa się aimp i można dzięki niemu wyłączyć kompa o danej godzinie lub po upływie danego czasu

Opublikowano

Ej a jesli włoncze bota o 20.00 i włoncze program i ustawie zeby sie wyłonczył o np 21.00 program mi wyłonczy kompa to moge tez wyłonczyc modem a bot bendzie latać całom noc? i czy moge także wyłonczyc listwe czy nie?

Opublikowano

Ej, a jesli włoncze bota o 20.00 i włoncze program i ustawie zeby sie wyłonczył o np 21.00 program mi wyłonczy kompa to moge tez wyłonczyc modem a bot bendzie latać całom noc? i czy moge także wyłonczyc listwe czy nie?

Po pierwsze - wypierdalaj po słownik.

Po drugie - jeśli sądzisz, że przy wyłączonym kompie / modemie / listwie (sądzę że do niej masz podłączonego kompa) będzie nadal latał bot na Twoim komputerze, to jesteś w ogromnym błędzie.

Po trzecie - zaproponowałbym Ci używanie dedyka, ale pewnie zaraz pójdziesz do tematu z IP i zaczniesz spamować prośbami o dedyki.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...