Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lineage 2 postać na początek

0neShot0neKill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Właśnie zacząłem grać w Lineage 2 i nie wiem jaką postać wybrać na początek i chciałbym abyście powiedzieli mi jaką postacią przyjemnie się expi oraz taka która szybko się nie znudzi, z góry dzięki.

Oraz żebyście powiedzieli mi dlaczego wziąć tą postać którą sugerujecie.

LordOFIce.png
Opublikowano

Ja Ci polecam na start: Tyranta, albo Destro, są to w miarę łatwe postacie, które na pewno się nie znudzą :)

Ale mogę Ci też polecić spoila, lecz On może się znudzić ;p

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

Kurcze, weźcie się ogólnie nauczcie używać opcji 'szukaj', bo to już staje się nudne ;p Jedne i te same tematy, typu:

-szukam serwera

-jaka pierwsza postać/jaka jest najlepsza

-boty (jest poradnik nawet przypięty)... ;p

Pozdrawiam,

SniQ

pasekg.png

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

A wiecie kim ja zaczynałem przygodę w L2 ? Abyss Walkerem (bodajże na c3), pamiętam jak nim za RB biegałem w D-grade :)

Żeby nie było offtopu: Na początek polecam ci grać Sh (SpellHowler), klasa w miarę łatwa do ogarnięcia + ma największy m.atk wśród magów.

Pozdrawiam

24764889.png

Zamknęli mi serwery do Fify 10...

Dzikimati1972.png

bitwalineage2ryspz4.png

Opublikowano

Co do nuków (magów, m.in. sh) to bym się z wami kłócił .. ;p Ja pamietam jak pierwszy raz chciałem zagrać nukiem i wbiłem na hr'a i zrobiłem postac, wybrałem PSa bo w ogóle tego nie ogarniałem i pamiętam jak nawalałem guardy z debuffów i stwierdziłem że nuki to gówno xD haha ;p Tego w życiu nie zapomnę ;p Albo jak na HE wbijałem 40lvl jakieś 3 miesiace i to wszystko koło Dion xD bez ssow, bez niczego xD Albo jak sprzedawałem później ssc i pisałem do wszystkich żeby kupili chociaż kilka xD Byłem chyba najbardziej znienawidzonym graczem :) Pamiętam też jak dostałem 300k od kumpla i myślałem że to baaaardzo dużo a przerąbałem to w 10min na teleporcie xD

Wracając do wbijania tego 40lvla, to tam raty były pewnie ok. x10, to porównując, w tym momencie 40lvl zrobiłbym w 30min, jeszcze zależy kim ;p

Pozdrawiam,

SniQ

pasekg.png

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

Już wybrałem postać gram łucznikiem mam już 54lvl xD ,czytałem poradnik ale z tego zrozumiałem tylko jakie sety nosić a teraz możecie mi powiedzieć jak w ogóle ogarnąć tą postać ale tak dobrze żebym już coś kumał z tego całego Lineage.

LordOFIce.png
Opublikowano

Ja przygode zaczynalem z sh na c2 :D nie polecam jako glowna postac... Żadnego nuka nie polecam jako pierwsza postac. Najlepiej tak jak 1 post napisal, Destro albo Tyr. Co prawda kazda postac jest skomplikowana, ale moim zdaniem te 2 postacie jest najlatwiej ogarnac. Co do postow wyzej o TH... Tez nie polecam. TH,AW i PW to juz wyzsza szkola jazdy ... tricki, obejscia, oszczedzanie many, ... zbyt duzo tego jest u daggerow aby to ogarnac... pare postow wyzej jest tez wspomniany HE... pomysl nie gupi, ale expic na solowce nie dasz rady bo na wyzszych lvl'ach wiekszosc moobow ma resista na luk. Chociaż... majac full buffa HE jebie takie cryty ze te resisty mob moze sobie w du*e wsadzic :D Aczkolwiek ja bym sie upieralbym Destro/ Tyr... postacie nie sa latwe, ale napewno szybciej mozna je ogarnac niz daggera

sory za brak ogonkow i pelnej ortografii :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Albo po prostu na start pograć craftem/spoilem ;p Może mnie za to zbesztacie ale też myślę że to nie głupi pomysł ;p

Podsumowując, ja polecam na start: tyrka, destro, he, crafta i spoila :) Nuków odradzam, z własnego doświadczenia wiem, że nie ma szans ogarnąć na starcie nuka ;p

pasekg.png

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

ślepi jesteście?

napisał, że wybrał już postać<_<

kolego teraz to tylko pytanie się ludzi w grze co i jak

reszta to wprawa ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...