Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] WojBody 20 poziom VS Ognisty Krol

Hade4x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Priv, szamanka leczenie, która nie potrafi leczyc, kamer, wait hack (nie odpychanie z konia), łatwy serwer, eq na hp/kryta/potwory i można tego dokonac z palcem w.. nosie.

@DOWN

Dla nie rozumnych: KamerMod aka. metin2mod -_-.

Opublikowano

Zrobie daj mi 20lv :) i Aura na P . Do tego buffy jakies 50% i leczenie :] K ?

Gif off.

Opublikowano

Ładnie ^^ szkoda że priv

Ma ktos konto do oddania na PL ? Pisz na GG niżej prosze ;D

Grubson,Fokus ,Rahim ,PFK ! MOC :D

Chcesz pogadać ? Poznać mnie ? Zadać pytanie ? GG : 12396585 :P

Zbieram +

Opublikowano

Powiem tak.. zjebany film... dosyc ze priv to jeszcze buffy z lvl 105... do tego nieodpychanie konia + sh ja ci moge na 10 lvl ubic krola skoro ty ubiles na privie to ja tez ubije na promt2 dostajesz tam skille na P wiec bedzie lajt i bez tych buffow ci pojade i bez odpychania konia wiec to gowno nie wyczyn... >.>

Opublikowano

Naprawdę nie wiem,czym Ty się kurwa,człowieku chciałeś pochwalić? Tym,że jesteś noobem próbującym zaistnieć jako hacker? Jeżeli tak,to informuje Ci,że Ci się nie udało ^^ Gdybyś ubił go na tym 20lvl bez nieodpychania z konia i SH,to może jeszcze jakoś by to wyglądało,a tak to zrobiłeś z siebie pośmiewisko >.>

Opublikowano

i tak jestem zajebisty :D młahahaha :P jak takie kozaki (Xewka,pgpmt2,Skype,QnikMaster,dewontos,PonuryZniwiarz) to moze pokazecie jak niby ubijacie na 1 albo tam 10 lvlu krola a nie piszecie takie posty na ktore i tak mam wyje**** = ) aha i jeszcze jedno do PanZycia :) wiem ze znasz ta nute Antykozak radze posluchac i to kilka razy ; ]

Opublikowano

Ty i zajebistośc, poprawiłeś mi w tej chwili humor.

Daj mi to co wymieniłem w 1 poście, i priva w stylu elite to Ci pokażę.

Opublikowano

no widzisz najpierw trzeba cos miec zeby to osiagnac - podobno z palcem w nosie :) klienta sciagasz z tad http://elitemt2.org/pobierz.php // moda z tad www.metin2mod.tk // eq ci opisze :) i se sam zrobisz nic za darmo :)

szeroki miecz+9 - 20%diably 10%kryt 3%przeszywka 5%omdlenie 3%omdlenie kd potwora+5

mnisia zbroja plytowa+9 - 2khp +50 wartosc ataku 10%odbicie ciosu 10%miecze kd defa+5

drewniane kolce branza naszynik - diably kryt hp

bojowa tarcza+9 - nno 20%diably 10 % blok ciosów 12 siła 8 witalność

tradycyjny helm+9 - 20 diably 10% ogien

skórzane buty - 2k hp 10 kryt 5% omdlenie

a co do mojej zajebistości moge ci podac moje gg na pw i sie umowimy na pvp :)

Opublikowano

Widac ze sie znasz na metinie... na ognistego krola kd potwora +5... kd woja sie wsadza baranie...

A co do tego zebym pokazal ci jak ubijam ognistego krola to po cholere mam sie zblaznic ? ty juz to zrobiles to innym polecasz? niezle w garze masz.:) A i daj ss Szerokiego bo jakos ci nie wierze ze masz takie bony :) mistrzu.

@edit a i slowo "z tad" to sie uczylem w podstawoce ;) stad sie pisze osle >.>

Opublikowano

ahhahahahahhahaahahahahaha ale żeś dojebał ahhahhahahaa padliśmy przed kompem jak zobaczyliśmy tego posta ahahhahhahahahaha kd woja na ognistego króla - bez komentarza hahahahhahahaa

aha masz tu szerokiego :)

http://imageshack.us/photo/my-images/89/szeroki.jpg/

Hahahah ja pierdole >.> kd wojownika dziala na ognistego krola osle ... pojebany jestes... nawet na ox bylo rok temu taki pytanie... 80% wiary odpadla... zapytaj sie kogos kto gra w metka 3 lata+ a nie pytasz sie kumpli co grali tylko na privie ...

a co do szerokiego to zedytowales tamtego posta i inne bony dodales, mniejsze bo wieksze pisales w tym poscie co opisywales eq wiec po co klamales?

• 5 lat później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...