Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam User'ow tego forum. Zwracam sie do was z prosba o napisanie mi komend GM typu: na kase, na niebki jesli sie da, i setow. Tylko prosilbym o nie kopiowanie z jakiejs niemieckiej strony czy cos bo nie wiadomo o co chodzi potem :angry: tylko o napisanie ich, to tylko kilka komend.

Opublikowano

Witam User'ow tego forum. Zwracam sie do was z prosba o napisanie mi komend GM typu: na kase, na niebki jesli sie da, i setow. Tylko prosilbym o nie kopiowanie z jakiejs niemieckiej strony czy cos bo nie wiadomo o co chodzi potem :angry: tylko o napisanie ich, to tylko kilka komend.

Komendy:

na kase: /100kk plz

na niebki: 10 hs plz

na sety: +15 set plz

xD a tak serio to http://www.elitepvpers.com/forum/last-chaos/491912-gm-commands-f-r-privatserver-lastchaos.html poza tym już jest to na forum tylko trzeba poszukać.

Opublikowano

na hs: /itemdrop 85- na 1 hs

/itemdrop 85 0 0 (Dowolna ilość np.)

/itemdrop 85 0 0 120(mamy 120 hs'ow)

na kase. jak się nie mylę to /itemdrop 19- na 1 sztukę złota

/itemdrop 19 0 0 (Dowolna ilość jak z hs'ami)

na sety: nie podam ci bo nie będę ci dawać ponad 2800 id.(Wiem że to dużo ale wszystkich itemków jest ponad 5000)

Opublikowano (edytowane)

http://lcdb.eterniagames.com/

stronka z id itemkow/mobkow (id itemkow i npc masz w linku)

a jak chcesz jakiegos itemku typu hs/kasa/eski to cos takiego /itemdrop 882 0 0 100 i wyleci 100 esek expa :)

Edytowane przez przemommz1

Za duza sygna - MrPiotrek122 / DZIEKUJE ZA USUNIECIE TAKIEJ PIEKNEJ SYGNATURKI ! :>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...