Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Do Moder. - Po co posty w Tutkach?

Weles

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Szanowni moderatorzy, global moderatorzy i Administratorzy.

Chciałbym zaproponować pewną zmianę w tym dziale.

Jak wiadomo, jest to dział z tutorialami i plikami do pobrania, więc po co ludzie mają pisać w nich posty?

Jeśli temat byłby zamknięty, to gdyby to była kopia innego tematu, to użytkownik może użyć opcji "raportuj".

Komentować? Po co? Przecież są + i -, to w zupełności wystarczy.

Teraz każdy może nabić sobie nawet 1000 postów w 1 dzień, wchodząc w każdy tutorial/download i pisząc:

"Fajne","Nie fajne" i tak w kółko z każdym tutorialem, i po co takie nabijanie postów?

Wg. mnie gdyby tutoriale i download'y były zamykane od razu, byłoby o niebo lepiej.

Bo na zdrowy rozsądek po co jakiś tut/down komentować skoro w razie czegoś można użyć opcji "Raportuj", lub aby ocenić dać + lub - ?

Proszę o rozważenie tego.

Pozdrawiam.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano (edytowane)

i teraz tez sam spamisz mozesz napisac modowi/adminowi o tym na pw

@down

tez racja

Edytowane przez ExPuma12
RGVyaW9ueF9fX2V1bmVfX180MTBfX19OVUxMX19fMl9fXzEwMF9fX25vbmUucG5nX19fMTBfX18zX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png

Opublikowano

Weź pod uwagę możliwe błędy w tutorialach, które użytkownicy często zgłaszają właśnie w postach pod tematem... Ewentualne prośby dotyczące korekty lub dodanie czegoś jeszcze do danego tutoriala...

Regards

Tushi

//We are Anonymous. We are legion. We do not forget. We do not forgive. Expect us!

Opublikowano

i teraz tez sam spamisz mozesz napisac modowi/adminowi o tym na pw

@down

tez racja

Mam pisać do 100 moderatorów (czy nie wiem ile ich jest) tak?...

@up:

Jak się robi tutorial, to porządnie. Bo jak ktoś coś do niego dodaje, to oznacza jakby ktoś tak naprawdę nie umiał zrobić tutoriala.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Ale czasami ludzie proszą o pomoc w TuT'ku i jest im ona od razu udzielana, tak będą musieli robić specjalnie tematy i spamić ;x już nie wymyślaj lepiej .

h65xnex.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...