Gość Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 W tym bardzo mini-poradniku - pierwszym w dziale - chciałbym napisac jak zagrac w AVA. 1. Pobieramy program Steam. 2. Tworzymy konto. 3. Wchodzimy w Sklep i wyszukujemy AVA. 4. Gra jest Free For Play, więc "wciskamy" Instaluj. 5. Po pobraniu cieszymy si grą. To tak dla niejasnych plszakalpl i PrawilnaTibia 2 Odnośnik do komentarza
plszakalpl Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 dziek lap +i a jeszcze porada dla tych co zainstalowali steama na Dysku glownym o malej pojemnosc i brakuje im miejscai ;d poprostu skopiujcie folder steam do innego dysku i juz ;d Odnośnik do komentarza
Losiu_Metin2 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 o kurde chciałeś się popisać 1 tematem ? jakby nikt nie umiał gry pobrać dobra a tak woogle czym się różni ava przez steama,a ava od ijji ? bo w ijji dość dużo grałem i troche tam mam już Odnośnik do komentarza
plszakalpl Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 niczym to to samo Odnośnik do komentarza
borsukowaty Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 tak właściwie to sposób jest znany ; ) ja osobiście wolę pobierać przez launchera od ijji, ale ten sposób też ujdzie. + za info jak to zrobić na steam Odnośnik do komentarza
Alver Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 o kurde chciałeś się popisać 1 tematem ? jakby nikt nie umiał gry pobrać dobra a tak woogle czym się różni ava przez steama,a ava od ijji ? bo w ijji dość dużo grałem i troche tam mam już Musisz w każdym temacie pisać "o kurde chciałeś się popisać 1 tematem ?" podnieca Cie to? czy zazdrościsz im ze sam na to nie wpadłeś żeby zrobić taki temat. Odnośnik do komentarza
PrawilnaTibia Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Niech ci bedzie ten +,ale wez wklej naprzyklad link do tego programu+skan,jakies ss i moze wtedy nawet sie podepnie ten temat min z nazwa" Sposob gry w Ava przez steam... " Na lipe to zrobiles:D Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Niech ci bedzie ten +,ale wez wklej naprzyklad link do tego programu+skan,jakies ss i moze wtedy nawet sie podepnie ten temat min z nazwa" Sposob gry w Ava przez steam... " Na lipe to zrobiles:D Google? :unsure: Steam, zna 100% graczy. A po co skan skoro program, zaufany. Equ nie dał linka -,-. Odnośnik do komentarza
PrawilnaTibia Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 [email protected] Ale po to chyba to zrobil,napisal zeby juuz bylo konkretnie... Napisac kazdy potrafi,a jak by to zrobil staranniej i poswiecil 5 minut dluzej ,staloby sie cos??? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi