borsukowaty Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Witajcie ! W dzisiejszym poradniku przybliżę wam mniej więcej jak zacząć grę w MicroVolts. Po pierwsze pewnie dziwicie się co to jest MicroVolts ?! Otóż jest to gra gatunku mmo-shooter w której są zawarte elementy anime i strzelanki. Do wyboru mamy 4 klasy postaci jednakże według mnie najbardziej interesującymi są 2, a mianowicie Pandora oraz C.H.I.P. W grze zdobywamy doświadczenie (exp) i MP ( Micro Points ) za które możemy dokupić naszej postaci różne bronie/ ubrania itp. Możemy również kupić RT ( Rock Tokens ), które możemy kupić za prawdziwe pieniądze. Okej myślę, że jakoś wam przybliżyłem co nie co opis tej gry, a teraz czas na to abyście w nią zagrali. Oczywiście gra jest darmowa co pozwoli nam na długie godziny świetnej zabawy ; ). Wchodzimy na stronę : http://www.microvolts.com/download.aspx i wybieramy opcję Direct Download. Po pobraniu instalujemy naszą grę w dowolnym miejscu. Teraz czas na rejestrację konta. Wchodzimy na tą stronę : http://www.microvolts.com/Register/Register.aspx i uzupełniamy wszystkie pola zgodnie z wymogami. Po tej całej operacji możemy cieszyć się grą do woli ; ). Pozdrawiam borsuk. Odnośnik do komentarza
Pau Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Popraw, Robot nazywa się C.H.I.P, i do MicroPoints'ów można jeszcze kupować RockTokens za prawdziwe pieniądze. Odnośnik do komentarza
KNOX^^ Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 (RT) Można miec za free I Like That. Daj LUBIE TO !!! Odnośnik do komentarza
Pau Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 #up. Może zdradzisz nam jak? Odnośnik do komentarza
Hoistone666 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 @2up: Tak mógłbyś zdradzić. Do 1 postu na sam koniec dodał bym tylko że czeka nas jeszcze update i dopiero potem można grać jest to dla wielu oczywiste ale wyjątek zawsze się zdarzy. Tylko Lucyfer Jestem Hujston Odnośnik do komentarza
borsukowaty Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 @ up to jest zbyt oczywiste, lecz miło, że wspomniałeś ; ) Odnośnik do komentarza
Mike Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 nastepne posty w stylu "zbedne" badz "przydatne" beda nagradzane % sygna by forfiter007 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.