Skocz do zawartości

[Dl] Nude Patch NPC [+18]

router

Rekomendowane odpowiedzi

patchv.png

downloadah.png

http://www.speedyshare.com/files/29782665/Shaiya_-_Nude_NPCs_Patch.rar

scanj.png

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=c856621ef709f0bc2a7ebea0cbf19bf48f60cc310fed3c748d64c4d32c06673b-1312884087

20120460.png

shaiya-nude-npc-mod-2-600x375.jpg

shaiya-nude-npc-mod-3-600x375.jpg

shaiya0007dp.jpg

shaiya0070x.jpg

owanie.png

Uruchamiamy ShaiyaNudePatcher.exe

w polu Data Index File klikamy na browse i wskazujemy ścieżkę do pliku data.sah w głównym folderze gry, zaś w polu Patch Manifest wybieramy plik .xml znajdujący się w folderze NPC Lingerie Patch albo NPC Nude Patch (zależnie, którą wersję moda chcemy zainstalować)

beznazwyxz.png

Nawet Jak Wyskoczy Błąd To Gra Jest Spatchowana !!!!

Informację na temat Tuta pobrane z ElitePvpers PL [Orginalna Wersja Napisana Przez iPOD ]

Pomimo błędu, który wyskoczył po patchowaniu (o czym wspomniał Router) nude mod na większości kobiet Vailów działa. Nordeńskich kobiet to chyba nie zmieniło, lajcianych kobiet nie sprawdzałem.

Screen NPC - Nude patch:

shaiya0013lsu.jpg

Screen NPC - Lingerie patch:

shaiya00142.jpg

Oraz po chwili zabawy z teksturą (niestety jest zrobione na zasadzie odbicia, dlatego nie jest to właściwy efekt, ale pobawić się można):

shaiya0015ky.jpg

Dodałem napis "Xanan" ale niestety po prawej stronie zasłoniła go tekstura tatuażu (kawałek widać), a po lewej jest lustrzane odbicie.

EXPmIpC.gif

Ja z tego moda nie korzystam, zrobiłem screeny gdyby ktoś był zainteresowany. Może kiedyś się pobawię, ubiorę NPC po swojemu i wrzucę efekty.

Wiesz Lopescio, ja na xxx chodzić nie muszę, wystarczy czasem odejść od komputera i wyjść z domu - lepsza zabawa, niż gdy jedna ręka trzyma na "x" gdyby mama weszła do pokoju, a druga gdzieś dziwnie się zawieruszyła... smile.gif

EXPmIpC.gif

Ludzie widze że na Dziale shaiya sie nic nie dzieje to poprostu udostepniam to co znalazłem nie wiem czemu wy macie do mnie jakis problem jak narazie nie znalazłem żadnych aktualnych czitów także więc sory jak sie nie podoba to nie piszcie na darmo postów które mnie i tak nie przejmują inni moze skorzystaja ... Tye na ten temat ..

• 1 rok później...
  • 7 miesięcy temu...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Dl] Nude Patch NPC [+18]   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...