router Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 http://www.speedyshare.com/files/29782665/Shaiya_-_Nude_NPCs_Patch.rar http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=c856621ef709f0bc2a7ebea0cbf19bf48f60cc310fed3c748d64c4d32c06673b-1312884087 Uruchamiamy ShaiyaNudePatcher.exe w polu Data Index File klikamy na browse i wskazujemy ścieżkę do pliku data.sah w głównym folderze gry, zaś w polu Patch Manifest wybieramy plik .xml znajdujący się w folderze NPC Lingerie Patch albo NPC Nude Patch (zależnie, którą wersję moda chcemy zainstalować) Nawet Jak Wyskoczy Błąd To Gra Jest Spatchowana !!!! Informację na temat Tuta pobrane z ElitePvpers PL [Orginalna Wersja Napisana Przez iPOD ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Makin Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Pomimo błędu, który wyskoczył po patchowaniu (o czym wspomniał Router) nude mod na większości kobiet Vailów działa. Nordeńskich kobiet to chyba nie zmieniło, lajcianych kobiet nie sprawdzałem. Screen NPC - Nude patch: Screen NPC - Lingerie patch: Oraz po chwili zabawy z teksturą (niestety jest zrobione na zasadzie odbicia, dlatego nie jest to właściwy efekt, ale pobawić się można): Dodałem napis "Xanan" ale niestety po prawej stronie zasłoniła go tekstura tatuażu (kawałek widać), a po lewej jest lustrzane odbicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopescio Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Makin Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Ja z tego moda nie korzystam, zrobiłem screeny gdyby ktoś był zainteresowany. Może kiedyś się pobawię, ubiorę NPC po swojemu i wrzucę efekty. Wiesz Lopescio, ja na xxx chodzić nie muszę, wystarczy czasem odejść od komputera i wyjść z domu - lepsza zabawa, niż gdy jedna ręka trzyma na "x" gdyby mama weszła do pokoju, a druga gdzieś dziwnie się zawieruszyła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
router Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Ludzie widze że na Dziale shaiya sie nic nie dzieje to poprostu udostepniam to co znalazłem nie wiem czemu wy macie do mnie jakis problem jak narazie nie znalazłem żadnych aktualnych czitów także więc sory jak sie nie podoba to nie piszcie na darmo postów które mnie i tak nie przejmują inni moze skorzystaja ... Tye na ten temat .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ani19 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 https://www.virustotal.com/url/a61a03b8823748d95f532d57c13ca7646ee8af1af6037dcac7b54317fd1a9c01/analysis/ Przejmować się tym czy nie przejmować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopes564 Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 https://www.virustot...a9c01/analysis/ Przejmować się tym czy nie przejmować? Nie Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxXXGorgonXXxx Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Link Wygasł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziemniaczek220 Opublikowano 9 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2013 nom link nie dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norczan Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Linki nie działają. W razie aktualizacji zapraszam na PW Zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.