hoxies Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) Dostałem PW na forum z dziwną reklamą. użytknownik: @v3t Wysłał do mnie tą o to wiadomość : Witam nazywam się Michał. Chciałbym zaoferować Tobie Premium do Warrocka za sms w wyjątkowej cenie. Premium Bronze 30 dni- sms 3.66 Premium Silver 30 dni- sms 7.32 Premium Gold 30 dni- sms 10.98 400 G1 Credits- sms 6.10 800 G1 Credits- sms 10.98 Jeżeli jesteś zainteresowany kupnem premki napisz na gg 12****27 w celu kupna. To jest zwykła ściema !!! Nie kupować od niego nic! Zapewnie nie tylko ja dostałem taką wiadomość On poprostu pyta nas o numer telefonu, on wpisuje go na G1 gdzie kupuje sie kredyty za sms. My płacimy a jemu dochodzą kredyty.... A nam pozostaje jedynie patrzeć jak ubyły nam środki z konta i rozpaczać. I w taki oto sposób koleś zyskuje kredyty!!!! NIE BĄDŹCIE NAIWNI! Założyłem ten temat ku przestrodze przed takimi ofertami. Poprostu je zignorujcie bo zostaniecie oszukani. Pozdrawiam Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez hoxies Remzoo 1 Odnośnik do komentarza
Remzoo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 No i dobrze. Niektórzy mogą się nabrać, ale dzięki tobie pewnie się nie dadzą ; ) hoxies 1 Wracam.. Odnośnik do komentarza
Ax333l Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Też do mnie wysłał tą wiadomość. Odnośnik do komentarza
arek6094pl Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 taki gosciu tez chcial zebym kupil preme ale prosto w kamerke (na skype) powiedzialem "Sp##r##laj gl#pi ch##u i dzi##o niemyta" oszusci... Koniec:) Odnośnik do komentarza
razor Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Takie wiadomości na przyszłość raportujcie. Wtedy ja albo jakiś inny GM się tym zajmie. CLS Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi