,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Widzę, że nikt chętny do pomocy, sam sobie poradzę ;/ Zarax i Xan_2209 2 Odnośnik do komentarza
PanZagłady Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Legalny windows czy pirat ? Odnośnik do komentarza
Osama Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Widzę, że nikt chętny do pomocy, sam sobie poradzę ;/ No i co się dziwisz złodzieju? Myślisz, że ktoś będzie pomagał takiemu parszywcowi? adriank™. 1 Odnośnik do komentarza
PanZagłady Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Aha czyli pirat. No to nie licz na pomoc i wypad na fora warezowe. Tam ci pomoga. Odnośnik do komentarza
dekalok Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 bil gejts już wysłał na ciebie ludzi, piracie Odnośnik do komentarza
,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Ja pierdole, ten windows nie był piratem, pokazać wam płytkę pudełko nr. seryjny? Błąd polega na tym, że jak formatowałem, to po formacie piszę mi tak: Ten klucz jest już używany czy jakoś tak, jak chcę aktywować windowsa. Komputer mam z komputronik.pl jest orginalny windows, wcześniej wszystko było dobrze, ale po tym formacie coś się... Odnośnik do komentarza
Osama Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 To zadzwoń na infolinię Ciekawe jak my mamy ci pomóc lol. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 1 Odnośnik do komentarza
PanZagłady Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 No to w takim razie sprobuj aktywowac poprzez wiersz polecen Windows : Wypełnij kilka kroków: - Kliknij w START - Wpisz w pole wyszukiwania CMD, jak pojawi sie na liscie Wiersz Polecen to kliknij na niego PPM i wybierz URUCHOM JAKO ADMIN. - Teraz wpisujesz 2 polecenia a wiec przygotuj sobie klucz produktu z naklejki. slmgr -ipk XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX (zamiast XXXX dajesz swoj kod) Jak to wpiszesz to zatwierdz enterem i nastepnie wpisz : slmgr -ato Wtedy czekasz az wyskoczy ci male okienko o udanej aktywacji . JEŚLI NAWET TO ZAWIEDZIE! TO WYKONAJ PLAN BETA ! slmgr -rearm slmgr -ipk [WPISUJESZ KLUCZ PRODUKTU BEZ NAWIASÓW KWADRATOWYCH] slmgr -ato slmgr -xpr slmgr -dlv Kazde polecenie zatwierdzasz po kolei enterem. Odnośnik do komentarza
,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 To zadzwoń na infolinię Ciekawe jak my mamy ci pomóc lol. Dzięki +, jedynie to zadziałało ;] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi