DeidaraPL Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Witam.Tak jak w temacie.Wie ktoś,jak doładować ND za real kase?Jeśli tak to prosze o poradnik krok po kroku .Daje limit + Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vamph Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 witam. to jest narazie w polsce nie możliwe. mugłbys się dogadac z jakims anglikiem zeby on ci wyslal do 99nos a ty mu do nostale uk ale z pl to jest nie mozliwe Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeidaraPL Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 witam. to jest narazie w polsce nie możliwe. mugłbys się dogadac z jakims anglikiem zeby on ci wyslal do 99nos a ty mu do nostale uk ale z pl to jest nie mozliwe Jeśli chodzi o IP,moge zmienić tymczasowo na angielskie.Chodzi mi bardziej o poradnik. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vamph Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Jeśli chodzi o IP,moge zmienić tymczasowo na angielskie.Chodzi mi bardziej o poradnik. ok, zaraz cos pomysle i wstawie TuT, nie obiecuje . Ale na sms nie uda ci się bo to jest całkiem inna waluta, jak płacisz karta to moze tak ale tez wątpie Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeidaraPL Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 ok, zaraz cos pomysle i wstawie TuT, nie obiecuje . Ale na sms nie uda ci się bo to jest całkiem inna waluta, jak płacisz karta to moze tak ale tez wątpie Mam konto w banku,karte debetowa tez mam . TuT mi starczy,o reszte sie nie martw Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vamph Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) ok, wiem. masz google chrome? jak nie to sciagnij i wejdz na strone klik, tam sobie tlumacz i szukaj tam masz opisane Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez Vamph Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeidaraPL Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 ok, wiem. masz google chrome? jak nie to sciagnij i wejdz na strone klik, tam sobie tlumacz i szukaj tam masz opisane Ale mi nie chodzi o rejestracje... Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usama Su kocken Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 tego typu pytania składamy tylko w tym temacie http://www.mpcforum.pl/topic/227791-proby-problemy-pytania-globalnos99korean/ zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi