Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz]Seria Let`s Play : O dwóch takich co przeszło minecrafta !

AplauZ

O dwóch takich co przeszło minecrafta !  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. B?dziesz ogl?da? ?

• Pewnie !
      6
    • Tak
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wow, jedna z najlepszych? To muszę obejrzeć ^^

Mam pytanie, jak uzyskaliście tak zajefajny efekt na tym filmiku? :P Ile osób nad nim siedziało? Wgl ta nazwa let's play'a. Pewnie macie strasznie wykwalifikowany zespół a nie jakąś dzieciarnie =]

Ps. Weżniecie Mnie? Proszę ;)

Opublikowano

Wiemy że się wygłupiasz ^^

Nad filmikiem pracowały 2 os. przez 5 min.

Pomysł na tą serio powstał wczoraj późnym wieczorem.

Więc dopiero się rozkręcamy.

PS.Życzcie nam szczęścia.

Coming Soon !

Pod koniec sierpnia zaczynamy pracę .

Jest pełno technicznych rzeczy do zrobienia , [ nie jesteśmy w komplecie]

Hue

Opublikowano

Ten minecraft już jest taki nudny...

Nie można czegoś lepszego wymyślić?

Gdzie w ankiecie odpowiedź "Mam to w dupie" dodaj taką to zagłosuję

@Down

już lepiej

no ale wpisz sobie minecraft let's play i zobacz ile wyników.

Każdy teraz chce minecraftem zabłysnąć.

Opublikowano

No tak, 64874356834683765837658 Lets Play z Minecrafta który zostanie zakończony po 3 odcinkach.

I jeszcze jedno, gdzie w ankiecie jest "Nie" ?

Opublikowano

Jak pisałem wcześniej , mamy dużo roboty , i najprawdopodobniej seria rozpocznie się w okolicach września.

@xEENSx

Wybacz ^^ Minecraft jest popularny.

Ja wróciłem z wakacji i nie mam co robić ^^.

Hue

Opublikowano

Nie będę oglądał popierdolonych filmików z popierdolonego minecrafta ta gra jest kurwa wszędzie i ciągle

Na mpc wszyscy ciągle pierdolą ciągle o tym jebanym minecrafcie,nakurwiają filmy tylko z minecrafta,statusy zajebane wypowiedziami o minecrafcie,konkursy z minecrafta ,na innych forach minecraft , w różnych sieciach irc no kurwa rzygam tą pierdoloną grą

Pierdolca idzie dostać z tą grą

s2c77Oa.png

Opublikowano

Nie będę oglądał popierdolonych filmików z popierdolonego minecrafta ta gra jest kurwa wszędzie i ciągle

Na mpc wszyscy ciągle pierdolą ciągle o tym jebanym minecrafcie,nakurwiają filmy tylko z minecrafta,statusy zajebane wypowiedziami o minecrafcie,konkursy z minecrafta ,na innych forach minecraft , w różnych sieciach irc no kurwa rzygam tą pierdoloną grą

Pierdolca idzie dostać z tą grą

Popieram 10000%.

Zróbcie sobie mieszkanie w tym zasranym Minecrafcie i tam mieszkajcie.

Matko na świecie jest tyle ciekawych gier a oni grają ciagle w to gówno no ja pierdole.

Mogłoby juz coś zmienić. Ale dzieci lubią sie bawić klockami plawda ?

63989389769756300986.png

Opublikowano

Takie jest wasze zdanie , [ nie popieram ] nam się podoba ta gra.

Fakt dużo jest let`s play`ów , ale nie potrzebnie atakujecie .

Na naszym kanale ni tylko minecraft będzie/

np. CoD , WoW i inne ...

@ arko94

Przestań grać w tą Tibie...

Hue

Opublikowano

Kolejny popierdolony let's play 10 latków co lubią bawić się pikselowymi klockami.

Na pewno nie będę oglądał... widac po traileru że jakies gowno.

NIE powodzenia.

white pride world wide

Opublikowano

Pozwolę sobie skomentować neutralnie

AplauZ

Widocznie w złym dziale wstawiłeś posta tutaj raczej nie będzie zwolenników let's playa należało by wstawić w dziale Minecraft i nieco opisać całą działalność, ekipę ITP.

Co do tych innych którzy porównują Tibią do Minecrafta( wiem jedna osoba to powiedziała ale czytając innych komentarze uznałem że to "przedstawiciel")

Jeśli wam się nie podoba, że ktoś robi to co lubi i chce żeby ktoś inny to widział macie prawo tego nie popierać ale nie możecie go wyzywać od 10 letnich gówniarzy...

Miło by było nie zalewać mojego komentarza tysiącem bezsensownych wiadomości które i tak miały by jedną treść"I co podnieciłeś się?" - tak bym je wszystkie zrozumiał proszę, dziękuję :)

userbarwb.png
Opublikowano

Jesli przejdziecie minecrafta od tylu to bedziecie hardkorami i bede was ogladal

P.S co to kurwa jest tam na wejsciu gdy odpalimy minecrafta jest wyjebany napis "PROSZE WEZ ZROB LET'S PLAY ZE MNA BLAGAM CIE ZROB TO!'

o co chodzi czemu tylko w tej grze tak duzo ludzi robi let's play i w ktorym jest ciagle to samo

teraz zrobie dom,teraz wykopie ziemie,teraz zabije kwadratowego potwora,teraz ide spac bo jest noc

nie chce nic mowic ale to jest taki sam let's play pewnie jak 1000 innych choc jeszcze nie mozna oceniac gdy go jeszcze nie ma

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

oczyfiśćję rże bendem oglondau :*************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Jak zrobicie działającą drukarkę, albo 8-bitowy procesor w Minecrafcie to obejrzę, bo tylko takie filmiki oglądałem. Na razie mnie to nie obchodzi :s

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...