vip1619 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Witam. Wam też nie działa PandoraMT2, a na stronie wyskakuje komunikat: This Account Has Been Suspended (To konto zostało zawieszone) ??? " Strzelać powinni tylko Ci, którzy gotowi są zginąć " Odnośnik do komentarza
Benito Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Witam. Wam też nie działa PandoraMT2, a na stronie wyskakuje komunikat: This Account Has Been Suspended (To konto zostało zawieszone) ??? Prawdopodobnie bana dostałeś na konto . Odnośnik do komentarza
vip1619 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Pytałem Kamera na GG to mi napisał, że serwer nie działa. Dlatego pytam czy wam też nie chce działać? " Strzelać powinni tylko Ci, którzy gotowi są zginąć " Odnośnik do komentarza
Benito Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Pytałem Kamera na GG to mi napisał, że serwer nie działa. Dlatego pytam czy wam też nie chce działać? Mi działa . Pandora i Dragon Odnośnik do komentarza
miqziomq Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Mi też pandora nie działa.I client i stronka.Nawet forum mi nie działa. Odnośnik do komentarza
bartekzamosc Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Też mam tak i mi pisze jak wejdę na pandoramt2.pl This Account Has Been Suspended Co to znaczy?-Ten Rachunek Był Zawieszany Jak pandora nie wejdzie jutro lub dziś wieczorem Padła:( Mi działa . Pandora i Dragon Czyli działa ci pandoramt2?? Odnośnik do komentarza
SweetStarzgry Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Mam nadzieje że jest tak jak pisał wielkoludek . Odnośnik do komentarza
Dash Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Nie działa to wiadomo, nie róbcie spam tymi tematami. Każdy serw kiedyś padnie. Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.