RedBull03 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Chciałbym się dowiedzieć jak dojść do Komnaty Arkanów Sathkur oraz szukam ekipy na nią. Nie wiem ile osób potrzeba. Przedział poziomy to 14-16. Planuję iść jutro o godz. 13:00. Chętnych oproszę o zapisanie się. Jeśli Ci pomogłem ... postaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Overlord. Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ja mam 32 lvl To niewiem czy bym się nadał ale mogę pójść . Tylko na jakim grasz serwerze ? Nie wiem jak tam dojść ;/ Może bym poszedł tylko musze oczyścić dysk bo mam za mało miejsca na aktualizacje ;( GutenMorgen 1 |exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedBull03 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Nie bd mógł iść bo tam można iść max do 16lvl Jeśli Ci pomogłem ... postaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi