Domkis Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Witam Mam taki problem gdy wchodze na mapke odrazu mnie wylogowuje z tej mapki.Tak samo maja gracze. W czym problem? Za pomoc dziekuje. Odnośnik do komentarza
Mihau. Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 (edytowane) Może szczegółowo ? Jaki serwer , jest jakiś komunikat .? Edytowane 9 Sierpnia 2011 przez assasynek13 Odnośnik do komentarza
Domkis Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Serwer Nie potrzebne Ci to. Na mapce od wojen gildi.Czyli mapka: metin2_map_t3 metin2_map_t4 Nie nie ma komunikatu.Wchodze na mapke, 1 sekunda mineła i mnie wylogowuje do m1 Odnośnik do komentarza
Mihau. Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Może wojna już się skończyła albo nie zdążyłeś po prostu na wojnę Odnośnik do komentarza
Domkis Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Nieee....Wchodze jako gm na mapke.I nie powinno mnie logac.A po drugie jak inni wchodza na swoje wojny to ich lloga. Odnośnik do komentarza
Hmm Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Tez to mialem Masz zbugowane game99 lub quest'y Najlepiej wez sobie game99 i cały folder quest od badara u niego dziala ;P Domkis 1 Odnośnik do komentarza
Domkis Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Aha a zbugowany kowal w dt to tez tego wina wszytskiego? Odnośnik do komentarza
Hmm Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Aha a zbugowany kowal w dt to tez tego wina wszytskiego? Hmm w jakim sensie zbugowany? Domkis 1 Odnośnik do komentarza
Domkis Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ze nie ulepsza itemkow.PRawie wszystkich.A mam nowy quest wgrany od bambuska.Na dt. Odnośnik do komentarza
Hmm Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Ze nie ulepsza itemkow.PRawie wszystkich.A mam nowy quest wgrany od bambuska.Na dt. Prawie? czyli np. jakie ulepsza? Bo moze dałes ID ulepszania powyzej 500 i mozna tylko u sury ulepszac Quest to raczej nie ma nic do tego Wejdz w quest'a od DT (deviltower_zone) I poszukaj czy masz taka linijke d.setqf("can_refine", 1) Czy moze taka masz d.setqf("can_refine", 0) Odnośnik do komentarza
Domkis Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Wiem wiem.. Nie ma nic takiego . Nie ma ani tego: d.setqf("can_refine", 1) ani tego: d.setqf("can_refine", 0) Wiem ze powyzej 500.Ale mowie ze on wogole nie ulepsza.Zdarzaja sie takie itemi pojedyncze ze ulepsza ... Odnośnik do komentarza
Hmm Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Wiem wiem.. Nie ma nic takiego . Nie ma ani tego: d.setqf("can_refine", 1) ani tego: d.setqf("can_refine", 0) Wiem ze powyzej 500.Ale mowie ze on wogole nie ulepsza.Zdarzaja sie takie itemi pojedyncze ze ulepsza ... Masz zjebanego questa z DT Wklej tego http://wklej.to/ssppb @Edit Odblokuj mnie na gg to Ci szybciej pomoge Odnośnik do komentarza
Domkis Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 ok Wgrywam ten quest zaraz zobacze.A pliki by badar nie ma on plikow takich normalnych przystosowanych do dedyka?czy tylko do wirtualizacji? Podaj swoje gg. Odnośnik do komentarza
Domkis Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Niestety nic nie dały pliki badara.Nic tez nie dało usuniecie object i wgranie na nowo.Dalej wywala z mapki wojen jak chce sie wejsc.I Dt kowal nie ulepszza.Pisze ze nie moze dodac wartosci.A id ulepszenia jest ponizej 500. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi